Tarih: 01.01.0001 00:00 416

AK Ekonomi ile sanayicinin nabzı tutuldu

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Ekonomi Birim Başkanı Orhan Alkan ve Ekonomi Komisyonu Üyeleri, AK Ekonomi ile Beylikdüzü'ndeki Sanayicilerin ve İş Adamlarının nabzını tutmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

AK Ekonomi ile sanayicinin nabzı tutuldu
 Ekonomi İşleri Birim Başkanı Orhan Alkan ve Ekonomi Komisyonu Üyeleri Mustafa Palabıyıklı, Ergin Doğan ve Yunus Toksöz, Haramidere Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Özyurt, Başkanvekili Mehmet Berber, Denetim Kurulu Başkanı İlkiner Karabudak ve Site Yönetim Kurulu Üyelerini Haramidere Sanayi Sitesi'nde ziyaret etti.

500 firma ve 50 farklı sektörle 7000 kişiye iş istihdamı sağlayan Haramidere Sanayi Sitesi'nin %70'lik bölümünün Beylikdüzün'de oturduğunu belirten Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Özyurt, sanayi bölgesindeki ekonomik sıkıntılarını dile getirip taleplerini belirtti. Önümüzdeki seçimlerde AK Parti'ye olan desteklerini eksik etmiyeceklerini sözlerine ekleyen Hakkı Özyurt, sorunlarına çözüm ortağı olmaya çalışan Orhan Alkan ve Komisyon Üyelerine yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.