Tarih: 29.09.2012 21:21

“Beslenme Dostu Okul”

Facebook Twitter Linked-in

 World Consumer Academy tarafından Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslar arası Gıda Kalite Zirvesi’nde İhlas Eğitim Kurumları “Kalite Ödülü”ne layık görüldü.

 Sunuculuğunu Özlem Savaş ve Metin Işık’ın üstlendiği törende izleyicilere “Kaliteli Eğitimin Adresi” olarak takdim edilen İhlas Eğitim Kurumları’na ödülünü World Consumer Academy Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç’a takdim etti.

 Ödül töreninden sonra konuşan Hami Koç, okullarında yürüttükleri sağlıklı beslenme politikaları sonucunda böyle bir ödüle layık görüldüklerini söyledi. Çocukların fiziksel olarak gelişimlerinde sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çeken Koç, bu konudaki çalışmaları neticesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından “Beslenme Dostu Okul” sertifikası ile ödüllendirildiklerini belirtti.

 Eğitim konusunda da kendini yenileyen ve geleceğe güvenle bakan bir yapı oluşturduklarını vurgulayan Koç, kendilerini tercih eden velilerin memnuniyetini esas alan bir oluşum içinde olduklarını belirtti.

 Kalite ödüllerine aşina olduklarını ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, geçen yılda Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından aldıkları kalite ödülünü de hatırlattı. Koç, ödüle layık görülen alanında başarılı birçok isim ve kurumla aynı platformda olmaktan dolayı mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

 Gecede iş ve sanat dünyasının önemli isimleri bir araya gelirken, Ülker, Bim, Unilever, İşbir Holding gibi ülkemizin önde gelen kuruluşlarına da ödüller verildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —