Tarih: 01.01.0001 00:00 882

Esenyurt ‘un önemli isimleri bu düğünde buluştu

Saadet Partisi Esenyurt ilçe başkanı Hasan Kara’nın oğlu Raşit Kara, hayatını Nilgün Yurdagül ile birleştirerek dünya evine girdi.

Esenyurt ‘un önemli isimleri bu düğünde buluştu
 Esenyurt Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Kara’nın oğlu Raşit Kara ile Esenyurt ’un tanınmış ailelerinden İsmail Yurdagül’ün kızı Nilgün Yurdagül, Esenyurt Nikâh Sarayından gerçekleşen düğün töreniyle evlendi.

 Genç çiftin nikâhını Necmi Kadıoğlu kıydı

 Esenyurt Nikah Sarayında gerçekleşen düğün töreninde, genç çiftin nikahını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kıyarken, , AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halit Özer ve DP Esenyurt İlçe Başkanı Mehmet Uzunol ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz  da genç çiftin şahitliklerini yaptılar. Genç çiftle esprililerle ve yaptığı şakalarla mutluluklarına ortak olan Başkan Kadıoğlu, çifte ömür boyu mutluluk dileyerek, nikah akdini gerçekleştirdi.

 Semazen ekibi ilgiyle izlendi

 Okunan duaların ardından başlayan nikâh merasimi, bölgemizin siyasi parti ilçe başkanlarının genç çiftin nikâh şahitliğini yapmasıyla bir ilki yaşatmış oldu.

 Nikah merasiminin ardından tasavvuf müziği eşliğinde sahne alan Mevlevi Semazen ekibi, misafirler tarafından ilgiyle izlendi. Yoğun katılım olduğu düğün törenine, bölgemizin tanınmış işadamları, esnafları, siyasi isimleri ve mahalle muhtarları da katılım göstererek, Kara ve Yurdagül ailesini yalnız bırakmadı. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.