ESENLER 1.10.2012 20:18:00 418 0

Atlı karınca sahiplerini buldu

Esenler Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri Yarışması’nın Sosyal Ekonomik ve Kültürel Projeler kategorisinde, KADEME projesi ile ödül kazandı.

Atlı karınca sahiplerini buldu
 Marmara Belediyeler Birliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Örnek Belediyecilik Projeleri Yarışması, bu yıl “Altın Karınca - Belediyecilik Ödülleri” adı altında beşinci kez başarılı il ve ilçe belediyelerini ödüllendirdi. Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen yarışmanın ödül töreni, Taksim Martı Otel’de düzenlendi. Törene; Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Turkcell Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü Eda Uluca, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat ile çok sayıda İl ve İlçe Belediye Başkanları katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zihinsel ve Bedensel Engelliler Gösteri Grubu (İSÖM)’ün mini konseriyle başladı. Konserin ardından Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Ödülleri hakkında konuşan Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların tüm belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılması amacıyla, yarışmaya büyük önem veriyoruz. Türkiye’nin yerel yönetimler alanında en seçkin ve konusunda uzman akademisyenlerinden oluşan bilim kurulumuzun tercihleriyle sonuçları belirlenen yarışmamız, bu özelliğiyle Türkiye’nin en saygın yerel yönetimler ödülü olarak kabul ediliyor” diye konuştu. Altepe’nin ardından törende konuşan Turkcell Kurumsal Müşteriler Satış Direktörü Eda Uluca da Türkiye’ye katma değer sağlayan büyük projeleri desteklemekten gurur duyduğunu söyledi.

 Yapılan konuşmaların ardından tören, Altın Karınca Ödülleri’nin sahiplerine takdim edilmesiyle devam etti. Toplam 6 ayrı kategorinin yer aldığı yarışma sonucunda başarılı il ve ilçe belediyelerine ödülleri takdim edildi. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın Bilim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasında Esenler Belediyesi, İşveren ve Çalışan Kadının Güvenliğini Esas Alan Mesleki Eğitim Modeli ve İstihdam Projesi (KADEME) ile Sosyal, Ekonomik ve Kültürel projeler kategorisi dalında 3. olmaya hak kazandı. Ödülü Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Polat’a takdim etti.

Bloomberg HT Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanan ödül töreninde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri başta olmak üzere çok sayıda proje ödül almaya değer buldu.

 Birçok Önemli İsim Katıldı

“Gaziantep Yiyecekleri Şenliği”ne, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Gaziantepliler Federasyonu Başkanı İnal Aydınoğlu, Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu Yeni Başkanı Mehmet Güçtekin, İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Dernek Federasyon Başkanı Fahri Öztütüncü, İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Necati Göksü, Gaziantep ve İstanbul’un önde gelen iş adamları ile siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.