Tarih: 01.01.0001 00:00 699

Gençlik Kollarından Gazilere Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle AK Parti Beylikdüzü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ve Gençlik Kolları Teşkilat Mensupları, Kore Gazilerinden İhsan Çelik, Himmet Akay , Kıbrıs Gazilerinden Nurettin Coşkuner, Şaban Fettah

Gençlik Kollarından Gazilere Ziyaret
 Gazi ve aileleriyle beraber terör sorunu ve milliyetçilik konuları üzerine konuşan Beylikdüzü Gençlik Kolları, Gazilerimizin tarih kokan anılarını dinledi.

Bu topraklar üzerinde rahatça gezebilmemizi ve bugünlerimizi aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade eden AK Parti Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Zafer Albayrak ' aldığımız nefesi ve yaşadığımız hayatı kendilerine borçluyuz.Şehidini hatırlamayan, Gazisini tanımayan ve tarihini bilmeyen bir gençlik olmayacağız.Vatanı için kanını döken şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz' dedi.

Gençlik Kolları'nın ziyaretleri karşısında duygulanan Gazi ve aileleri,gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, gençlere teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.