Tarih: 01.01.0001 00:00 974

Büyükçekmece Işıldağa Aktı

Büyükçekmece Ak Parti eski ilçe başkanı Recep Erol'un oğulları Kerim Ali ve Ahmet Melih'in sünnet töreninde binler bir araya geldi. Siyaset unutuldu, dostluk konuşuldu.

Büyükçekmece Işıldağa Aktı
 Ak Parti'de bir dönem meclis üyeliği ve bir dönemde İlçe Başkanlığı yapan, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol'un oğullarının sünnet düğününde partiler üssü bir olay yaşandı. Her görüşten her partiden insan Beylikdüzü Işıldak Kültür Sarayında bir araya geldi. Binbeşyüz kişilik salon hınca hınç dolarken, takı kuyruğu saatlerce sürdü. Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Parti Başkanları ve birçok misafirin katıldığı sünnet düğününde konuşan Baba Recep Erol ' Evlatlarımın bu özel gününde yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkürler. Bir babanın en mutlu günlerinden biri bu olsa gerek. Heyecanımı mazur görün, gerçekten çok özel bir an. Doğdukları gün daha dün gibi gözlerimin önünde bu gün sünnet oldular, yarın okullarını bitirecek, asker olacak ve evlenecekler. Hakikaten de göz açıp kapayıncaya kadar geçiyormuş zaman. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için size sonsuz teşekkür ediyorum'dedi.

Erol'un konuşmasının ardından semazen gösterisi ve ilahi ziyafeti verilirken, muhteşem Kur-an Tilavetiyle de katılanlar mest oldu. Ayrıca törende konuşan Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ' Recep kardeşimizin bu mutlu gününde yanında olabilmek benim için bir onur. Çok sevdiğim bir kardeşimin evlatlarına misafir olmak ise ayrıca bir mutluluk' dedi. Ak Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır'ında katıldığı törene AK Parti Genel Başkanı ve Vbaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve yüzlerce isim telgraf gönderirken, çiçekler salona sığmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kongre dolayısıyla katılamadığını belirttiği telgrafında ' 4. Olağan Büyük Kongremiz nedeniyle nazik davetinize katılamıyorum, Sevgili kardeşim Recep Erol'un evlatlarının erkekliğe adım attığı bu güzel günün, hayırlara vesile olmasını yüce allahdan niyaz ederim, sevgilerimle' dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.