Tarih: 01.01.0001 00:00 266

İlk Meyvesini Verdi

Bağcılar Belediyesi’nin Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında oluşturduğu Kestane Bahçesi ilk ürünlerini vermeye başladı. 200 kestane ağacının bulunduğu Kestane Bahçesi’nde vatandaşlar piknik yapabiliyor.

İlk Meyvesini Verdi
 Bağcılar Belediyesi’nin Nostalji Bahçeleri Projesi kapsamında oluşturduğu Kestane Bahçesi ilk ürünlerini verdi. Üzüm Bağı, Kiraz ve Kayısı bahçelerinin ardından yaklaşık 11 bin metre kare alan üzerine oluşturulan Kestane Bahçesi’nde 200 kestane ağacı bulunuyor. 2011’de hizmete açılan Kestane Bahçesi’nde Sinop-Kastamonu yöresine ait bir sosyal tesis, vatandaşların piknik yapabilmeleri için 17 pergola ve her pergolada mangal bulunuyor.

Bağcılar’ı ismine uygun bir hale getirmek için 2006’da Üzüm Bağı’nı kurarak Nostalji Bahçeleri Projesini başlattıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Her yıl Üzüm Bağımız, Kiraz ve Kayısı bahçelerimizde vatandaşlarımızla dalından meyve yemeye başlamıştık. Bu yıl da kestanelerimiz meyve vermeye başladı. Tüm hemşehrilerimizi Kestane Bahçemize bekliyorum” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.