Tarih: 09.10.2012 14:05

Huzurevi Sakinlerine Vefa Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın Avrupa Huzur Evi sakinleri için verdiği kaynaşma yemeğine katıldı.

Balıkçı Kenan’da düzenlenen yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Nehir Salantur, Kolan Hastanesi Başhekimi olan AK Parti Beylikdüzü Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Atilla Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Ebru Habip, partililer ve Avrupa Huzur Evi sakinleri katıldı.

Yaşlılara Derin Saygı

Huzurevi sakinleri ile bir araya gelinen yemekte bir konuşma yapan Başkan Uzun, etkinliği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Başkan Uzun, “Siz büyüklerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizler, sadece Yaşlılar Günü’nde değil, her zaman büyüklerimizin yanındayız. Sizlerin yalnız kalmanıza gönlümüz razı değil. Bu sebeple sizlerle sık sık bir arada olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Gönlümüz Her Zaman Sizinle Birlikte”

Kendilerine gösterildiği ilgi için teşekkür eden huzurevi sakinleri, 'Bize gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Yaşlandığınızda vefalı dostlarınız bol olsun' şeklinde konuştular. Sadece önemli gün ve haftalarda değil her fırsatta huzur evi sakinleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Nehir Salantur ise, “Gönlümüz her zaman sizlerle birlikte” diye konuştu.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —