Tarih: 01.01.0001 00:00 767

Engelliler Kampta

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzciler Grubu ile Şişli Rotarak Kulübü işbirliği ile düzenlenen Cumhuriyet Kampı, Celaliye Çamlık’ta gerçekleşti.

Engelliler Kampta

Cumhuriyet Kampının açılış töreninde il dışında bulunmasından dolayı programa katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ü temsilen, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner katıldı.

Üner, Büyükçekmece Belediyesi olarak, Rotarak Kulübü Sosyal Sorumluluk projesi altında gerçekleşen Cumhuriyet Kampına ev sahipliği yaptıkları için büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Birleşik Sakatlar Federasyonu (BİSAF) Genel Başkanı Kenan Özüdoğru ise, “Engellileri bir kenara atabilirsiniz, görmezden de gelebilirisiniz ama bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile önümüzdeki engelleri teker teker aşacağımıza inanıyorum. İzcilikte ne kadar zor şartlar olursa olsun, disiplini asla elden bırakmamalıyız” dedi.

Açılış töreninde bir araya toplanan izciler, çeşitli marşları, şarkıları hep bir ağızdan söylediler ve hazırlamış oldukları kısa skeçlerle, okudukları şiirler ve oluşturulan korolarla şarkılar söyleyerek, bol bol eğlendiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.