Tarih: 01.01.0001 00:00 604

Renklerin Tılsımı herkesi büyüledi

Alamara Sanat Grubunun “Renklerin Tılsımı” adlı serginin açılışı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla AKM’de gerçekleşti.

Renklerin Tılsımı herkesi büyüledi
 Açılışı gerçekleştirdikten sonra sergiyi gezen Başkan Akgün; Alamara Sanat Grubu Eğitmeni Tuğba Aksezmener Işık ve Sait Işık’ı tebrik etti.

Sürreal eserleri uzun uzun inceleyen Başkan Akgün; “ Çok güzel bir iş başarmışsınız. Burada sergilenen eserlerin her biri bir harika” dedi. Büyükçekmece Belediyesi’nin yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla Sanatçıların yeni bir sanat galerisine daha sahip olacağını söyleyen Başkan Akgün, “Belediyeyi günde ortalama 2000 kişi ziyaret ediyor. Oraya gelen vatandaşlarımız sergi alanlarını da gezecek, sanat eserlerimiz daha çok Büyükçekmeceliyle buluşmuş olacak” şeklinde konuştu.

Yeşim Kenet, Yeşim Aksoy, Yıldız Ceylan, Mine Barbaros gibi 29 sanatçının Çevre Koruma Derneğinin katkılarıyla eserlerini sergilediği açılışta Başkan Akgün konuklarla tek tek ilgilendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.