Tarih: 01.01.0001 00:00 678

Minikler 'Comenius' Yolunda

Avrupa Birliği’nin “Comenius” Projesi içinde yer alan Kavaklı Anaokulu öğrencileri, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ercan Ay’ı ziyaret etti.

Minikler
 Kavaklı Anaokulu öğrencileri Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Ercan Ay’ı makamında ziyaret etti. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Danışmanı Ay, belediye faaliyetleri ile ilgili bilgiler de verdi. Ardından Anaokulu öğrencileri Beylikdüzü Kültür Merkezi’ndeki çocuk kütüphanesini gezdi.

Amaç; Ülke Kültürünü Tanıtmak
AB’nin bir eğitim projesi olan Comenius Projesi, Bulgaristan’ın önderliğinde yapılıyor ve Türkiye ile Polonya, Almanya, Letonya, Romanya ile ortak çalışmalarını kapsıyor. Kavaklı Anaokulu öğrencileri söz konusu proje ile Türkiye, İstanbul ve yaşadıkları Beylikdüzü İlçesi’nin kültürünün tanıtılması, eğitim -sanat çalışmalarının ortaya konmasına yönelik çalışma yaptıklarını ifade etti. Minik öğrenciler bu amaçla kaymakamlık, belediye ve diğer kurumları ziyaret ettiklerini dile getirdi. Ayrıca bu ziyaretlerde ve çalışma yaptıkları diğer alanlarda çekilen görüntülerin ve fotoğrafların 2 Kasım 2012 tarihinde Bulgaristan’da gerçekleşecek organizasyona götürüleceği belirtildi.

Başkan Danışmanı Ercan Ay Minikleri Bilgilendirdi
Proje çerçevesinde Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ercan Ay’ı ziyaret eden minik öğrenciler, Başkan Danışmanı Ay’dan Beylikdüzü ilçesi ve belediyenin faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Başkan Danışmanı Ay, öğrencilere Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını iletti. Başkan Uzun’un eğitime çok önem verdiğini ve çocukları çok sevdiğini dile getiren Ay, Comenius Projesi kapsamında yaptıkları çalışmalar için de minikleri tebrik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Danışmanı Ay onların isteklerini dinleyerek, Çok Amaçlı Salon’nda ikramda bulundu.

Öğrenciler daha sonra Beylikdüzü Kültür Merkezi içerisindeki çocuk kütüphanesini ziyaret etti. Yetkililerden çocuk kütüphanesinin çalışmaları hakkında bilgi alan minikler, kütüphanenin gönüllü üyesi oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.