Tarih: 01.01.0001 00:00 387

39 İlçe Projelerini Sergiledi

İlçe Kaymakamlıkları, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlükleri, Dış İlişkiler ve Avrupa Koordinasyon Merkezinin uyguladığı projeler Feshane’ de sergilendi.

39 İlçe Projelerini Sergiledi

Sayın Valimizin 17 Ekimde açılışını gerçekleştirdiği Proje Tanıtım sergisinde Avcılar Kaymakamlığı’nın standına ilgi büyüktü.


İstanbul Kalkınma Ajansı Engelsiz İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Avcılar Kaymakamlığı tarafından yürütülen Engelliler Eğitim, Kültür, Spor ve Sanat Merkezi projesi kursiyerlerinin gerçekleştirdiği ürünler büyük beğeni topladı.


Resim kursiyerlerinden Ayşe ŞIK’ ın kolları olmadığı için ayakları ile gerçekleştirdiği İstanbul tablosunun yapımını hayranlıkla izleyen Vali MUTLU azmin elinden hiç bir şeyin kurtulmadığına en güzel örnek olan bu kursiyerimizi tebrik etti. Çalışmalar bununla sınırlı değildi. Osmanlı sanatlarından biri olan mis sabun yapımı kursiyerinin vücudunun engelini nasıl bertaraf edip üretken bir hale geldiğini görünce şaşırmamak elde değildi. Sabundan yaptıkları tespihleri, anahtarlıkların Avcılar Kaymakamlığının kursiyerlerinin kendi tasarımı olması son derece ilgi çekiciydi. Avcılar standından bir türlü ayrılamayan Sayın Valimiz Hüseyin Avni MUTLU; çalışmalarda emeği geçen öğretmenler, kursiyerler ve proje faaliyetini yürütenleri tebrik etti. Tüm ekip ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


İlçe Kaymakamı Sayın Savaş TUNCER, Avcılar Kaymakamlığının standına gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun kaldı. Diğer ilçe Kaymakamlarının çalışmaları yakından inceleyip tebriklerini sunmaları memnuniyet uyandırdı.


Projenin son günü olan 19 Ekim tarihinde bakanlık müsteşarlarının ziyareti proje tanıtım sergisini onurlandırdı. Avcılar Standını ziyaret eden bakanlık müsteşarları Avcılar Kaymakamımız Sayın Savaş TUNCER’ den bilgi aldı. Kursiyerlerin ahşap yakma, boncuk işleme ve mis sabun yapımı çalışmalarını yakından izlediler. Yapılan faaliyetleri son derece beğenerek tebrik ettiler.


39 İlçe Kaymakamlığının dört gün boyunca Feshanede gerçekleştirilen Proje Tanıtım Fuarı ziyaretçilerin yoğun ilgili ve beğenisi ile çalışmalarını tamamladı.


Avcılar Kaymakamlığı standı yaptığı çalışmalar ve zengin bir konsept ile unutulmayarak pek çok ziyaretçiye esin kaynağı oldu.


İstanbul Kalkınma Ajansı yetkililerinin Avcılar standına gösterdikleri ilgide son derece yoğundu. Projeyi desteklemekten dolayı son derece guruluydular. Proje amacına hizmet etmiş ve çalışmalar sonucunu böylesi bir fuar ile göstermişti.


Avcılar Kaymakamlığının gerçekleştirdiği sosyal projeler, hazırlanan görselleri ile tanıtıldı. Kurulan televizyonda proje tanıtımlarının görüntüleri ziyaretçileri büyüledi. Gerçekleşen yirmi sosyal proje, hedeflenen on üç yeni proje, 2012 GNC programından desteklenen Avcılar İlçesinin 3 yeni projesi ile en yoğun çalışmalardan birini Avcılar Kaymakamlığının standında sergiledi.


Avcılar Kaymakamımız Sayın Savaş TUNCER’ in önderliğinde Avcılar Proje Birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar İstanbul 1. Proje Tanıtım Fuarının birincisi oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.