Tarih: 10.11.2012 13:48

Kayak’tan Muhteşem Gece

Facebook Twitter Linked-in

 Sporda hak ettiği yere gelmeyi ve ilçenin adını alacağı şampiyonluklarla duyurmayı hedefleyen Beylikdüzü kayak ve yüzme kulübü başkanı Metin Karayazı “ilçede sporun hareketlenmesinde elimizden geleni yapacağız, spora ve sporcuya kulüp yönetimi olarak sahip çıkacağız” dedi.

Beylikdüzü kayak ve yüzme kulübü Sarıkamış’tan Beylikdüzü’ne uzanan gönül köprüsünde sezonun yaklaşması dolayısıyla sporcuları için düzenlediği gecesinde Sarıkamış ve Beylikdüzü protokolünü ağırladı.  Gecenin açılış konuşmasını kulüp başkanı Metin Karayazı yaparken, Karayazı Sarıkamış’tan esen bir rüzgâr ile Beylikdüzü’nde buluşmalarına vesile olan Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür etti. Karayazı, “ Sarıkamış’tan Beylikdüzü’ne gelen ve gecemize destek veren dostlarımız ile aynı çatı altından olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sporcularımız ile yeni bir sezona hazırlanırken düzenlediğimiz bu gecede spor için bir araya geldik” dedi.

Ayık;  “Kayak özgürlük demektir”

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, gecede sporseverlere hitaben yaptığı konuşmasında “Kayak özgürlük demektir. Dede, oğlu ve torun 3 nesil bir arada yapılabilecek bir spordur. Yaşadığımız ortamın sosyal yapısı bizi bu spora eğilimli olarak yetiştirdi. İstanbul Beylikdüzü’nde bizlerin doğup büyüdüğü toprakların havasını bulmamıza vesile olan Kayak ve Yüzme kulübüne ve spor severlere teşekkür ederim” dedi.

Uzun’dan Spora destek sözü

Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen, Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulübü’nün Dayanışma Gecesi’ne katılan Belediye Başkanı Yusuf Uzun konuşmasında “Spor yapmak sizden, destek bizden” diyerek herkesin spor yapmasını istedi. “Havası, yeşillikleriyle çok farklı bir ilçe olan Beylikdüzü’nde tüm vatandaşlarımızın spor yapmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulübü’nü olduğu gibi, tüm spor kulüplerimizi destekliyoruz” dedi. Kayak sporunu ilk defa ziyarete gittikleri Sarıkamış’ta yaptığını dile getiren Uzun, bu sene yine Sarıkamış’a giderek, hem Sarıkamış şehitlerini anma törenine katılacaklarını hem de kayak yapma imkanı bulacaklarını ifade etti. Geceye katılan Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen konuşmasında Sarıkamış Kayak Merkezi’nin tanıtılmasında destek olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun olmak üzere, diğer yetkililere de teşekkür etti.  Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, Uzun’a kayak takımı hediye etti. Beylikdüzü Kayak ve Yüzme Spor Kulüp Başkanı Metin Karayazı da konuşmasında kulübe çok sayıda milli sporcu transfer ettiklerini, onların başarısıyla Beylikdüzü’nün çok iyi reklamının yapılacağını ifade etti.  Sarıkamış Kaymakamı Turan Ermiş’in de katıldığı gecede spor kulübüne destek olan kişi ve sponsor kuruşlara plaket verildi.

Katılım yoğun oldu

Beylikdüzü Kültür Merkezinde ilçe genelinde bir ilki düzenlenen spor gecesine; Sarıkamış kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Türkiye Kayak ve Snowbord Öğretmenleri Derneği Başkanı Metin Kuru, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Hacıoğlu, MHP İstanbul İl Genel Meclis üyesi İskender  Duriç, Beylikdüzü, Beylikdüzü Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Esenyurt Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu,  Koçerler inşaat Tezli Koçer, Tiyatro sanatçısı Tekin Akmansoy, Toprak Otel Kerim Mar, Rüya Parfümeri Ruhan Yazıcı, Kar-Sar-Tur Genel Müdürü Muhittin Delibaş,  Saklıköy2 Restaurant sahibi Zafer Darakçı,  Tapu müdürü İsa Dizman, Tarım Müdürü Faruk Doğan, Beylikdüzü Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü ilçe Sağlık müdürü Dr. Birol Tibet, Beylikdüzü Belediye başkan yardımcıları, Ercan Ay, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil, Osman Dinç, Ak Parti Belediye meclis üyeleri Tuncay Kiraz, Murat Delican, CHP Belediye meclis üyeleri Ömer Şatır, Metin Soğuksu, Mülayim Sert, Ertuğrul Gündoğdu, MHP Belediye meclis üyesi Cengiz Tıraşoğlu, Beylikdüzü kayak ve yüzme spor kulübü yöneticilerinden Tuna Tekstil Yönetim kurulu başkanı Halit Tuna, Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün, İYGAD başkanı Murat Abdullahoğlu, Avukat Osman Gürcan Çelikkol, Eğitimci Baran Barış Yıldız, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü’nde bulunan okul müdürleri, Öğretmenler ve çok sayıda spor severin katılım gösterdi.  

İpek Tanrıyar’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte Ozan Orhon ve Selami Duman sahne alırken, Hazar Kafkas Halk Dansları Topluluğu ve Ginza Spor Merkezi sporcuları sahnede bisikletlerle şov yaparken, Gecenin sponsorları onur ödülleriyle ödüllendirildi. Ozon Orhon konseriyle biten gecede konuklara Beylikdüzü’nde spor çıtasının yükseldiği mesajı verildi.

Gecenin sponsorları; Adom Ajans, Beylikdüzü Gazetesi, Elegance Fıtness Kulübü, Saklıköy2 Restaurant, Kaptan-ı Derya Restaurant, Maya Rastaurant, Rüya Parfümeri, Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi, Kuaför Deniz, Özsüt Migros, Pizza Days Migros, Bayece Restaurant, Ekim Tekstil, Bayprom Güvenlik, İstanbul Diş ve Ortodonti merkezi gibi isimler oldu.

                                                                                                                                                                           Haber: Beylikdüzü Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —