Tarih: 01.01.0001 00:00 395

Doğa Yürüyüşleri Başlıyor

Çatalca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan doğa yürüyüşünün bu yıl dördüncüsü gerçekleştiriliyor.

Doğa Yürüyüşleri Başlıyor
 Yeşili ve doğasıyla İstanbul’un adeta akciğeri olan Çatalca’da bu hafta sonu pazar günü yapılacak olan doğa yürüyüşünde katılımcılar, 4.5 km’lik çam ağaçlarıyla kaplı parkurda yürüyecekler. Yürüyüşün ardından katılımcılara her yıl olduğu gibi bu yıl da Çatalca Belediyesi tarafından sucuk, ekmek ve ayran ikramı yapılacak.

 

Çatalca Belediyesi dördüncü doğa yürüyüşünü 4 Kasım 2012 Pazar günü gerçekleştiriyor. Çatalca Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan doğa yürüyüşüne her yıl olduğu gibi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da katılacak ve yürüyüşün startını verecek. Çatalca sırtlarında çam ağaçlarıyla kaplı alanda gerçekleşecek olan yürüyüşte katılımcılar 4,5 km’lik parkurda yürüyecekler. Yürüyüşün sonunda ise yine her yıl olduğu gibi sucuk, ekmek ve ayran ikramları yapılacak. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyenler 4 Kasım 2012 Pazar günü saat 11:30’da Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacaklar. Ardından katılımcılar Çatalca Belediyesi tarafından sağlanan araçlarla yürüyüş alanın başlayacağı noktaya getirilecekler. Doğa yürüyüşünün sona ermesinin ardından ise yine aynı araçlar katılımcılar ilçe merkezine getirecekler. Doğa yürüyüşünün startını verecek olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ise doğayı seven herkesi Çatalca’ya doğa yürüyüşüne davet etti. Başkan Cem Kara “Çatalcamız doğasıyla, yeşiliyle, temiz havasıyla İstanbul’un yanı başında şirin bir ilçe. Biz bu hafta sonu doğada yürüyeceğiz, ilçemizin bu güzelliklerini görmek isteyen, doğada yürümek isteyen her yaştan insanımızı Çatalcamıza davet ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.