Tarih: 01.01.0001 00:00 557

Atıklarınızı Değerlendirin

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ''Her atık çöp değildir'' sloganıyla başlatmış olduğu atıkların kaynağında azaltılması yönünde geri dönüşüm çalışmalarına devam ediyor.

Atıklarınızı Değerlendirin
 Geçtiğimiz gün Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde Geri Dönüşümü Mümkün Atıkların Değerlendirilmesi Konulu Bilgilendirme Semineri düzenlendi. Yaklaşık 3 saat süren seminere okullar, özel firma temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlari, kamu kuruluşlari ve esnaf yoğun ilgi gösterdi. Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, program açılış konuşmasının ardından Çatalca'daki geri dönüşüm çalışmalarını anlatan kısa bir sunum yapıldı. Ardından lisanslı firma temsilcileri atık pil ve akümülatörlerin zararları, bitkisel atık yağların çevreye ve insan sağlığına zararları ve geri kazanımı, ambalaj atıkları yönetimi, elektronik atıkların zararları ve geri dönüşümü gibi bir çok konuya değindi. Katılımcılar ile firma temsilcileri arasında soru-cevap şeklinde sonlanan programda katılımcılara bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.