Tarih: 01.01.0001 00:00 399

Altın Değerinde Galibiyet

İki sezondur İstanbul Genç Erkekler Basketbol Ligi Seri A’da mücadele eden İhlas Koleji bu sezonki ikinci galibiyetini İTÜ karşısında 79-44 gibi farklı bir skorla elde etti.

Altın Değerinde Galibiyet
 Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan mücadelenin ilk yarısı 39-23 sona erdi.  Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren İhlas Koleji’nde 24 sayı atan Melih Üstünel maçın yıldızı olurken, 20 sayı ile oynayan Anıl Atılmış ve 12 sayı ile oynayan Onur Yüzüak’da skora yükünü üstlenen oyuncular oldular.

 

Bu sonuçla ligde önemli bir sonuca imza atan İhlas Koleji’nde maç sonrasında açıklamalarda bulunan antrenör Tacettin Çıpa kendileri açısından değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi. İki sezondur bu ligde oynadıklarına değinen Çıpa, İhlas Koleji olarak uzun zamandır ligde olan ve köklü mazisi olan kulüplerle mücadele ettiklerini vurguladı.

 

İTÜ gibi önemli bir rakibi farklı mağlup etmelerinin kendileri için değerli olduğunu söyleyen Çıpa, iki hafta sonra oynayacakları Yıldırım Gençlik  maçı hazırlıklarına da ara vermeden başladıklarını ifade etti. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.