Tarih: 01.01.0001 00:00 432

Akgün, Sivaslılarla Bir Araya Geldi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimarsinan Sivaslılar Derneği’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda yönetici ve üyelerle bir araya geldi.

Akgün, Sivaslılarla Bir Araya Geldi
 Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Akgün, ilçe genelinde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından, yol çalışmalarını tamamlayacaklarını belirten Başkan Akgün, Mimarsinan’da yapımı hala devam eden Sahil çalışmasının dünyanın hiçbir ülkesinde olmadığını vurguladı. Başkan Akgün,”  Sahil düzenlememiz tamamlandığında buradaki evlerin fiyatlarının 2-3 kat artacağını düşünüyorum. Bunun dışında depreme dayanıksız olan caminin yerine son derece modern yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın rahatça girip çıkabileceği bir camii inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün depreme dayanıksız evlerin tespitlerine devam ettiklerini belirterek “Bu evleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkacağız. Hiç bir vatandaşımızın can güvenliğini tehlikeye atamayız” dedi.

Mimarsinan Sivaslılar Derneği Başkanı Erdal Zengin Başkan Akgün’e teşekkür ederek, “Mimarsinan’da ki değişimi yakından gözlemliyoruz. Bütün çalışmalar ve projelerin tamamlanmasının ardından Mimarsinan’ın iyi ve yaşanılabilir bir hal alacağına inanıyoruz. Başkanımıza da bize zaman ayırdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahvaltı sonrasında Başkan Akgün, Mimarsinan’da günboyu  ekibiyle  birlikte denetlemelerini sürdürdü.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.