Tarih: 01.01.0001 00:00 391

Kasım'da Beylikdüzü Başkadır

Kişi başına düşen 9.27 m2 yeşil alanla AB standartlarında bir ilçe olan Beylikdüzü, şu sıralar sonbaharın tüm renklerini bünyesine katmasıyla birlikte ilçe halkına bambaşka bir güzellik yaşatıyor.

Kasım
 Beylikdüzü, şehir düzeni ile İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olurken, Beylikdüzü Belediyesi de ilçeyi park kavramı içinde değerlendirerek doğaya sahip çıkıyor. Kişi başına düşen 9.27m2 yeşil alan ile Avrupa Birliği standartlarında yeşil alana sahip olan Beylikdüzü her mevsimde ayrı bir keyif veriyor.

Göreve geldiği günden bu yana 61 adet park ve bahçeyi Beylikdüzü’ne kazandıran Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü’nü bir park gibi düşündüklerini ifade etti.

 

“Doğal Bir Güzelliğe Sahip”
Her mevsimin ayrı bir güzelliği olduğunu ve bu hoşluğu Beylikdüzü’nün her durumda yansıttığını belirten Başkan Uzun, “Yazın güneşi, kışın karı, sonbaharın sararmış yaprakları ve baharın rengarenk çiçekleri ile ilçemiz dört mevsimi dolu dolu yaşıyor. Zaten Beylikdüzü’nün de en önemli tercih nedenlerinden biri de işte bu doğal güzelliği” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.