Tarih: 01.01.0001 00:00 228

Akgün'den Kılıçdaroğlun'a Kitap

31.si düzenlenen Tüyap Kitap Fuarının kapanışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün kitap hediye etti.

Akgün
 Tüyap Fuar salonunda bir süre dinlenen Kılıçdaroğlu’yla görüşen Başkan Akgün, Büyükçekmece’de yapılan son çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Başkan Akgün kendisi gibi kitap okumayı seven Kemal Kılıçdaroğlu’na fuar hakkında bilgi de verdi. Son dönemde okuduğu ve çok beğendiği İlber Ortaylı’nın “1923-2023 Cumhuriyetin ilk yüzyılı” adlı kitabı Kemal Kılıçdaroğlu’na hediye eden Başkan Akgün, “Genel Başkanımızın kitaplara ve tarihe olan yakın ilgisinden dolayı bu kitabı armağan etmek istedim. Kendisini bir kez daha ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkan Akgün, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal bir süre Tüyap Kitap fuarını gezerek yazarlarla sohbet ettiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.