Tarih: 01.01.0001 00:00 860

Susuz'a Eğitim Seferberliği

Başkan Kadıoğlu’nun Kars’a hizmetleri devam ediyor Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars ili Susuz ilçesine bağlı bulunan 7 köy okulunda, toplam 350 öğrenciye yardım elini uzattı. Doğudan batıya, Türkiye’nin her bölgesin

Susuz
Susuz ilçesine bağlı bulunan Büyükçatak Köyü, Kiziroğlu Köyü, Kırkpınar Köyü, Doyumlu Köyü, Küçük Çatak Köyü, Kurugöl Köyü ve Büyüçatak Afet Evleri Necmi Kadıoğlu İlköğretim Okulunda okuyan 350 ihtiyaç sahibi öğrenciye okul forması, çanta, kırtasiye malzemesi, 7 okula bilgisayar, güç kaynağı, yazıcı ve temizlik robotu yardımında bulundu.
Kaymakamdan, Kadıoğlu’na fahri öğretmen plaketi
Kars Hava Alanında coşku ile karşılanan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars Belediyesini ziyaret etti. Ardından Susuz İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Kadıoğlu Büyük Çatak Köyü Afet Evleri Necmi Kadıoğlu İlköğretim Okulunda törenle karşılandı. Kaymakam Vedat Yılmaz Susuz ve köylerinde okullara ve öğrencilere yönelik yaptığı yardımlardan dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na fahri öğretmenlik plaketi takdim etti.
Köylüler tarafından kurban kesilerek, coşkuyla karşılanan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 7 okul ve 350 öğrenciye eğitim yardımında bulundu.
Kadıoğlu “ Yarınımıza ışık olacaklar”
Kars’ın Susuz ilçesinde düzenlenen törende konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ gayemiz milletimize hizmet vermektir” dedi. Başkan Kadıoğlu, törende gördüğü ilgiden ve gösterilen sevgiden duyduğu mutluluğu ifade ederek “ Ülkemizin neresinde hizmete ihtiyaç varsa biz orada hizmet vereceğiz ve tek gayemiz milletimize hizmet vermektir. Susuz ’un Büyükçatak Köyünde okul yok dediler okul yaparak, öğrencilerimize imkânlarımız ölçüsünde daha iyi bir eğitim almaları için ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Okuyan her çocuğumuz yarınımıza ışık olacaktır. Herkes okuyan bir çocuğumuza elini uzatırsa, gelecekte ülkemiz için faydalı bireyler yetişecektir. Bilgisayar günümüzde önemli bir aygıt. Çocuklarınızı bilgisayar kullanmaya teşvik edin. Çocuklarımız dünyayı öğrensinler.' dedi.
Başkan Bozkuş “ Kadıoğlu Karslı bir hemşerimizdir”
Kadıoğlu’nun Bir Gönül İnsanı Olduğunu Belirten Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş “her yıl Kars ilimizde okuyan yüzlerce öğrencimizin eğitimine destek veren, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ilimize, ilçelerimize ve köylerimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim bir milletin gelişmişliğinin ölçüsüdür. Eğitime verilen her destek milletimizi daha aydın yarınlara taşıyacaktır. Başkan Kadıoğlu her ne kadar Gümüşhane de doğmuş olsa da bizim için Karslı bir hemşerimizdir. Karslılar onu çok sevdi oda Karslıları sevdi onun için buradadır ”dedi.
Kaymakam Yılmaz “ Örnek teşkil ediyor”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun eğitim gönüllüsü bir insan olduğunu belirten Susuz İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz “İlçemizde 2012-2013 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi 350 öğrencimize yardım elini uzatan, Esenyurt Belediye Başkanı Necimi Kadıoğlu’na ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışın diğer belediyelere de örnek olmasını temenni ediyorum “dedi.
7 okula ve 350 öğrencinin eğitimine yardım elini uzatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve okullara yardım malzemelerini dağıttı.
Tören sonrası büyük çatak köyü muhtarı Mehmet Cemaloğlu 7 köy adına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na Kars yöresine ait bakır tepsi hediye etti.
Katılımcılar
Düzenlenen törene, Susuz İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş,  Esenyurt Belediye Başkanı Necimi Kadıoğlu, Kars Ak Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, Kars AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz, Büyükçatak Afet Evleri Necmi Kadıoğlu İlköğretim Okul Müdürü Elif Ayata, Kiziroğlu, Kırkpınar, Doyumlu, Küçük Çatak, Kurugöl, Büyükçatak okul müdürleri ve öğretmenleri, Köylerin ihtiyar heyetleri, İş adamları Ayhan Gökçe, Turgut Reis ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.