Tarih: 04.12.2012 15:23

Kaya Ailesinin Mutlu Günü

Facebook Twitter Linked-in

 Esenyurt Boy Davet Düğün Salonunda düzenlenen yemekli düğün töreninde bölgenin tanınmış isimleri bir araya geldi. Gayrimenkul ve taşımacılık alanında hizmet veren Kaya ailesinin düğün törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ da katılarak genç çiftin nikahını kıydı.

Esenyurt siyaseten iş dünyasına, sivil toplum kuruluşlarından meclis üyelerine kadar birçok kesimin bir araya geldiği düğün töreninde Erhan Kaya’nın amcası ve babası kapıda karşılarken genç çiftin düğün töreninde yaşanan yoğun katılım kısa sürelide olsa izdiham yaşandı.

Nikâhı Kadıoğlu kıydı, Karakoç ve Çiftçi şahitlik etti

Düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikâhları düğün salonunda gerçekleşti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun tarafından kıyılan nikâhta Yasemin ve Erkan Kaya çiftinin nikâh şahitliğini ise Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Efrail Çiftçi, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Metin Karakoç ve amcası Selahattin Kaya yaptı.

Nikâh merasimi esnasında yeni evlenen çiftin annesi ve babasını yanlarına alan Başkan Kadıoğlu, yaptığı esprilerle çiftin heyecanını yatıştırarak katılımcıları uzun süre güldürdü. Başkan Kadıoğlu ailenin çok önemli bir yapı olduğunu söyleyerek genç çiftlere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Pasta kesimi ve uzun süren takı merasimi ardından, katılan konuklar düğün sonuna kadar halay çekerek, Kaya ailesinin mutluluğuna ortak oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —