Tarih: 01.01.0001 00:00 3102

Bülbüllü Cemevin de İftarını Açtı

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Karacaahmet Sultan Derneği Gürpınar Cemevi'ni ziyaret ederek Muharrem ayının son iftarını vatandaşlarla beraber açtı.

Bülbüllü Cemevin de İftarını Açtı

Cemevi Dernek Başkanı Feyzullah Arslan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, lokma duası ve okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile Kerbela'da şehit edilen Hz. Hüseyin ve beraberindekiler anıldı.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde birlik ve kardeşlik mesajı veren Av. İbrahim Bülbüllü, 'Hepimizin ortak bir inancı var acımız, sevincimiz ve dinimiz bir. Alevi'si, Sünni'si, Kürt'ü ve Türk'ü aynı topraklarda  birlikte yaşıyoruz ve bu mübarek günde bir arada oruçlarımızı açıyoruz' dedi ve kendilerini ağırlayan Dernek Başkanı Feyzullah Arslan'a teşekkürlerini sundu.

İftar sofrasının ardından Dernek Başkanı ve vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Gürpınar Cemevi hakkında bilgilendirmeye dayalı sohbet etti, bölgedeki sorunları  ve temennileri  dinlendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.