Tarih: 01.01.0001 00:00 489

2014 Yerel Seçimlere Hazırız!

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 2014 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçim hazırlıklarına devam ediyor.

2014 Yerel Seçimlere Hazırız!
 Seçim çalışmaları dahilinde bir Strateji Kurulu Kuran İlçe Başkanlığı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirildi.Gerçekleşen toplantıya danışma kurulu üyeleri katıldı. Stratejik Danışma Kurulu başkanı Filiz Güler’in başkanlığında gerçekleşen Stratejik Danışma Kurulunda AK Parti’nin kuruluşundan günümüze yönetim kademelerin de yer almış ve halen görev yapan isimlerin yanında eski belediye başkanları da bulunuyor.

Toplantıda 2002 yılından 2011 yılına kadar olan tüm seçimlerin analizi yapılarak 2014 yılı mahalli idareler seçimleri ile ilgili stratejik planların oluşturulması konusunda bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş birlik ve beraberlik mesajları vererek hedefin 2014’te belediyeyi tekrar kazanmak olduğu vurgusunu yaptı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.