Tarih: 06.12.2012 12:35

Yeni Bir Hizmet Daha

Facebook Twitter Linked-in

 Açılışta konuşan Başkan Akgün, hizmete yeni açılan her iş yerinin küçük yada büyük olsun ekonomiye kazanç getirdiğini, açılan yeni iş yerleri sayesinde insanların çalışarak evlerine ekmek götürdüklerini bununda kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. İşyeri sahibi Mehmet Çağlayanı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Akgün, “Mehmet kardeşimizi çok eskiden tanıyorum. Bu girişiminden dolayı da kendisini kutluyorum. Allah utandırmasın, bol kazançlar versin” dedi.

Yeni açılan Çağrı Balıkçılığın en iyi şekilde hizmet vereceğine inandığını söyleyen Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş ise, “Bölgemizin gün geçtikçe hızla büyüdüğü, açılan bu işyerleriyle görülüyor. İşyeri sahibini kutluyor, bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Dualarla yapılan açılış’a Beylikdüzü Eski Kaymakamlarından Yusuf Odabaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra davetli misafirler katıldı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —