Tarih: 12.12.2012 15:06

Zımba Magazin Damgasını Vurdu

Facebook Twitter Linked-in

 Magazin dünyasında ki en sıcak gelişmeleri an ve an takip ederek sıcak haberleri anında okuyucuları ile birleştirmek üzere yola çıkan Zımba Magazin görsel ve yazılı basında da yerini almak üzere yola çıktı. Zımba Magazin Merkez ofisini Büyükçekmece’de yoğun bir katılımcı eşliğinde açtı. Geniş kadrosuyla magazinin nabzını tutmaya kararlı olan Zımba Magazin çalışanları magazin takibi bizden sorulur sloganıyla çalışacaklarını belirttiler. Açılışa sanat politika basın çevresinden birçok kişi katıldı.

Katılımcılar;
Büyükçekmece Kaymakamlığı, Yazı İşleri Müdürü Halis Çörekçi Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Sn. Recep Erol, Büyükçekmece Kaymakamlık Dernek Başkanı Kemal Dede

Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Başkanı Recep Erdoğan, Yerel Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Karayün, Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu Sayın üyelerine, Büyükçekmece Mimarsinan Eski Meclis Üyesi Hasan Demirci ve arkadaşlarına, Büyükçekmece Haberdar Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Mert, Büyükçekmece Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal Güngör, Büyükçekmece Tepecik Anadolu Spor Başkanı Mustafa Uçar, Büyükçekmece Çiftçilerinden Necdet Ereke eşliğinde hayırlı olsun dilekleriyle ve dualarıyla gerçekleşti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —