Tarih: 01.01.0001 00:00 397

Üci, Sevenleriyle İmza Gününde Buluştu

İstanbul yerel Gazeteciler Derneği’nin Yazar Kamil Üci’nin ‘Baba Neredesin’ ve ‘Şiirce Sevdam’ isimli kitapları için düzenlediği tanıtım ve imza günü büyük ilgi gördü.

Üci, Sevenleriyle İmza Gününde Buluştu
 Eskule Avm’de bulunan (İYGAD) İstanbul yerel Gazeteciler Derneği merkezinde düzenlenen  Kitap Tanıtım ve imza gününde bir konuma yapan İYGAD Başkanı Murat Abdullahoğlu, “İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğimiz bugün faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek yıllardır Yerel Gazetelerde köşe yazarlığı, bölge temsilciliği yapan değerli yazar arkadaşımız Kamil Üci’nin yazmış olduğu ‘Baba Neredesin’ ve ‘Şiirce Sevdam’ adlı iki kitabının tanıtım ve imza gününü düzenledik. Kitap dostu insanların göstermiş olduğu ilgi bizleri de mutlu etti. Bu programa katılan tüm dostlarımıza, gazeteci arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca programa katkıları olan belediye Meclis üyemiz Sayın Oruç Oymak ve NTK Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu’na teşekkür ediyoruz. Burada kitap dostları ile bu güzel havayı solumak bizleri mutlu etmiştir” dedi.

 

Oymak: Kalem ve Kitap dostuyuz.
İmza ve tanıtım gününde gelen davetlilere tek tek ilgilenen ve ikramlarda bulunan CHP  Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi  Oruç Oymak, “Yazarımız sayın Kamil Üci  sporcu kişiliği ile başarılı bir şampiyon, gazeteci kişiliği ile başarılı gazeteci ve yazar kimliği ile taktir ettiğim üretken bir insan. Yıllardır yerel basında toplumun menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda ilkeli dürüst bir şekilde hizmet veren yazarımız Sayın Kamil Üci’nin yazmış olduğu Baba Neredesin ve Şiirce Sevdam Kitaplarının Tanıtım ve imza gününde bir aradayız. İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’nin düzenlemiş olduğu bu kitap tanıtım ve imza  gününde   siz dostlar ile bir arada olmaktan onur duydum. Sayın yazarımızın yazdığı Baba Neredesin Romanı bir çok okulda Edebiyat derslerinde öğretmenler tarafından öğrencilere önerilen ve okutulan aynı zamanda üzerinde ödevler dersler çıkarılan bir güzel eser olmuş. Ayrıca yazarımızın yazdığı Şiirce Sevdam kitabı da şiir severlerin okuyup taktir ettiği bir eser. Eseri okuyan herkes kendinden bir şeyler bulabiliyor. Kamil Üci yüreğinin çığlığını şiirlerinde bizimle paylaşmıştır. Yazarımıza başarılar diliyor yeni eserlerini umutla bekliyoruz. Bizler kalem ve kitap dostuyuz” dedi.

 

Yüreğin sustuğu yerde kalem konuştu
Kitap tanıtım ve imza gününde davetlilere hitaben bir konuşma yapan Yazar Kamil Üci, “İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’nin benim için düzenlediği Kitap Tanıtım ve İmza Gününde  bulunmaktan onur duyuyorum. 20 yıldır elimde kalemi hiç düşürmedim. Yazarken kendimi huzurlu hissettim, yazdıklarımı paylaşırken mutlu oldum. Gelişmiş ülkelerde bir birey yılda 12 kitap okurken, ülkemizde kitap okuma oranı binde dörttür. Okumuyoruz. Oysa birinci emri oku olan bir dinimiz var. Oysa ilim en hakiki mürşittir felsefesi ve  muhasır medeniyetler seviyesine  yükselme  ütopyamız ve hedefimiz var. Her insanın mide boşluğundan daha fazla kafa boşluğunu bilgiyle besleme gibi bir ihtiyacının olduğu günümüzde çok zor koşullarda kitaplar yazdım. Çok zor koşullarda bu kitapların okuyucuya ulaşması için emek verdim. Kitaplarım sis yayıncılıktan çıktı ve ülke genelinde tüm kitap satış noktalarında okuyucu ile buluştu. Yazdığım baba neredesin kitabının liselerde edebiyat derslerinde okutulması, ödev olarak öğrencilere verilmesi özetinin çıkarılarak paylaşılması beni onurlandırdı.  Her yazara bu nasip olmaz. Ayrıca şiirce sevdam kitabımda  yüreğimin susarak attığı çığlığı şiir severlerin beğenisine sundum. Bazen bana soruyorlar  Hocam  Avrupa ve dünya Shotokan karate şampiyonasında ülkemize dereceler getiren sert bir adamsın, nasıl bir yüreğin ve sevdan var duygusal şiirler yazıyorsun. Bu şiirleri size yazdıran duygunun kaynağı nedir. Evet açıklıyorum bu duygunun kaynağı “cana olan sevdamdır”  bu güne kadar içinde yaşadığımız topluma aklı işçisi ve yürek işçisi oldum bundan sonrada  yüreğimde CAN’a olan sevdam ile yazmaya devam edeceğim. Yüreğimin sustuğu yerde kalemim konuşmaya devam edecek. Bugün sizlerle bu ortamı paylaşmamızı sağlayan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Yönetim Kuruluna ve Başkanı Murat Abdullahoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.