Tarih: 21.12.2012 16:21

Marka İsimler Esenyurt'ta

Facebook Twitter Linked-in

 Açılış programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Başarır, Gürpınar eski belediye başkanı Velettin Küçük, Faruk Güllüoğlu ve çok sayıda seçkin konuklar katıldı.    

Esenyurt şubesiyle birlikte 32’inci şubesinin açılışını yapan Faruk Güllü, yeni şubeleri ile Esenyurt ve Beylikdüzü bölgesinde halkın damak zevkine hitap etmek için ve modern bir kent haline geldiği için burada açmaya karar verdiklerini ifade etti. 

Kadıoğlu “ Marka isimler artık Esenyurt ‘ta”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Faruk Güllüoğlu Cafe Restoran’ın Esenyurt Şubesi'nin açılış kurdelesini keserek Esenyurt’a ve Güllüoğlu ailesine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Başkan Kadıoğlu “ Hızlı bir şekilde gelişen ve büyüyen bölgemizde böyle seçkin markaların, şubelerini açarak vatandaşımıza hizmet vermeleri bizim için sevindirici bir durumdur. Türkiye’nin en tanınmış isimleri, bu gelişimin neticesinde artık Esenyurt ‘ta sırasıyla yerini alıyor. Bölgemize ve Faruk Güllüoğlu ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —