Tarih: 21.12.2012 17:06

İhlas Koleji Okçuluk Takımı İstanbul Şampiyonu oldu

Facebook Twitter Linked-in

 İhlas Koleji Yıldız Kızlar Okçuluk Takımı bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Okullar Arası Okçuluk Yarışması’nda 14-15 yaş kategorisinde turnuvaya katılan 15 takımı geçerek bu mutlu sona ulaştı. İstanbul’da özel bir okulun ev sahipliğinde toplam 150’ye yakın sporcunun mücadele ettiği turnuvada takım halinde şampiyonluğa ulaşan ekibin başındaki isim İhlas Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Sadık Özaydın, yeni kurulan bir takım için çok önemli bir derece aldıklarını vurguladı.

   İhlas Koleji okullarında faaliyetine devam ettikleri branşların yanına okçuluğu da eklediklerini belirten Özaydın sportif aktivite olarak bir çok gencin okçuluk için heyecanla mücadele ettiğini ifade etti.  Verilen kurslar ile bu teşvike devam ettiklerini anlatan Özaydın, okçuluğun yarışmacı ruhun ortaya çıkarılması ve vücut koordinasyonunun disipline edilmesi için fevkalade yararlı bir spor dalı olduğunu söyledi.

İhlas Kolejine ait iki kampüste bulunan okullarda kursların kapalı spor salonlarında verildiğini hatırlatan Özaydın, kapalı mekanda da yapılıyor olması nedeniyle kış ayları için okçuluğun tercih edilebileceğini belirtti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —