Tarih: 25.12.2012 16:19

'Çınar Kolejini Muhteşem Buldum'

Facebook Twitter Linked-in

 Bir taraftan kahvaltı yapıp, diğer taraftan okul yöneticileriyle sohbet eden Başkan Akgün, bu okulda okuyan öğrencilerin ve okulda bulunan öğretmenlerin çok şanslı olduğunu, okulun manzara yönünden Büyükçekmece’ye hakim olduğunu söyledi. Yıllardır Büyükçekmece’de ki okulları düzenli olarak ekibiyle birlikte ziyaret ettiklerini belirten Başkan Akgün, belediye olarak ellerinden geldiğince okulların ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.


Kahvaltı sonrasında Okul yönetimi ve belediye eğitim komisyonu ile birlikte okulu gezen Başkan Akgün, hatıra defterine yazdığı duygu ve düşüncelerinde, Çınar Kolejinin muhteşem bir eğitim kampüsü olduğunu, bu okul ve benzeri okulların gelecekte bu ülkeyi Atatürk’ün göstermiş olduğu hedef olan “Çağdaş medeniyet” düzeyine çıkartacak nesilleri yetiştireceğini belirtti.

Özellikle okulun bir kısmı derslik diğer kısmı uygulamalı 18 ayrı atölyesini gezen Akgün burada verilen eğitimi çok muhteşem bulduğunu çocukların bu okuldan mezun olduklarında başarısız olmalarında hiçbir sebebin olmadığını söyledi.

Ziyaret sırasından Başkan Akgün’e Çınar Kolejleri Genel Müdürü Kadir Ünal, Okul Müdürü Ertuğrul Toy, Yaşam Becerileri Koordinatörü Habibe İskender, Yabancı Diller Koordinatörü Selahattin Çolak, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Emine Demirci ve Belediye Başkanı Eğitim Danışmanı Ahmet Yazıcı eşlik ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —