Tarih: 01.01.0001 00:00 194

Turan: Basın, Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarındandır

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yayınladığı kutlama mesajında, “Bizler çok iyi biliyoruz ki, çağdaş ve demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi de hiç ?

Turan: Basın, Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarındandır
 SİLİVRİ Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, yayınladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken Turan, “İşte, halkımızın Silivri ve ülkemizde meydana gelen olaylardan haberdar olmaları, önemli gelişmeleri zamanında doğru ve etik kurallar çerçevesinde öğrenmeleri, zor şartlar altında görev bilincini kaybetmeden çalışan, vefakâr basın mensuplarının verdikleri büyük mücadelenin eseridir” dedi.

TURAN: DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şunları kaydetti: “Ulusal ve yerel basınımızın güzide mensuplarının öncelikle 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlarım. Bizler çok iyi biliyoruz ki, çağdaş ve demokratik ülkelerin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi de hiç şüphesiz bağımsız basın organlarıdır.”

BASIN, KAMUOYUNUN GÖZÜ VE KULAĞIDIR”

Objektif, dürüst, ilkeli, etik kurallara bağlı ve toplumsal değerlere sadık bir medyanın, demokrasinin, toplumsal ilerlemenin ve gelişmenin sağlanmasında çok önemli bir rolü vardır. Bu açıdan bakıldığında, basın sektörü, kamuoyunun gözü ve kulağıdır.

KATILIMCI DEMOKRASİNİN ÖNEMİNİ SERGİLEMEKTELER”

Ulusal ve yerel basın mensuplarımız, ülkemizde ve Silivri’mizde üstlenmiş oldukları sorumluluk çerçevesinde cereyan eden olayları bugüne dek yansız ve tüm çıplaklığıyla bizlere sunmuşlar, katılımcı demokrasinin önemini ortaya koymuşlardır. Öyle ki, zaman zaman hayatlarını dahi riske atarak, habere ulaşmak ve topladığı haberleri en doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler.

EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

İşte, halkımızın Silivri ve ülkemizde meydana gelen olaylardan haberdar olmaları, önemli gelişmeleri zamanında doğru ve etik kurallar çerçevesinde öğrenmeleri, zor şartlar altında görev bilincini kaybetmeden çalışan, vefakâr medya mensuplarının verdikleri büyük mücadelenin eseridir. Ben bu duygularla tüm basın mensubu kardeşlerimin 10 Ocak Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutlar, hepsine çalışma hayatları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.