Tarih: 01.01.0001 00:00 859

Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Aksaray ilinde 20-23 Aralık tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’nda İstanbul, 13 altın, 8 gümüş ve 9 branz madalya ile şampiyonaya damga vurdu. Güngörenli sp

Türkiye Kick Boks Şampiyonası
 Cumhuriyet tarihinin en yüksek sporcu katılımının gerçekleştiği Türkiye Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’na bu yıl Aksaray ili ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 1500 sporcunun mücadele ettiği müsabakalara İstanbul 60 sporcuyla katıldı. İstanbul 30 madalya ile şampiyonanın en başarılı ili oldu. Güngören Murat Ekmekçi Spor Kulübü ise 7 madalya ile şampiyonanın en başarılı kulübü seçildi. Kulübün sporcularından Berhudar Baykuş 44 kiloda yıldızlar Türkiye şampiyonu, Davut Musa Dündar 30 kiloda minikler Türkiye şampiyonu, Sait Yahya Dündür 40 kiloda yıldızlar Türkiye şampiyonu ve Alpay Kılıçoğlu +69’da yıldız erkeklerde Türkiye şampiyonluğunu elde etti. 

 

Gümüş madalyada ise Yıldız erkekler 60 kiloda Abdulkadir Mutlu 66 kiloda ise Ahmethan Aksoy, bronzda ise minikler 40 kiloda Akın yılmaz Türkiye üçüncüsü oldu. Yine İstanbul Kick Boks spor kulübü 1 altın, Haznedar Spor kulübü 2 altın 2 bronz ile İstanbul’un en başarılı kulüpleri arasında yer aldı.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.