MAGAZİN 12.01.2013 21:20:00 1036 0

Fuat Bahçeci Yeni Albümünü Muhteşem Bir Geceyle Tanıttı

Müzik dünyasına, 'Yüksek Dağların Çocuğu' adlı albümüyle yeniden giren ve Karadeniz tv de aynı adı taşıyan programıyla büyük ilgi çeken Bestekar ve yorumcu Fuat Bahçeci, ikinci albümünü düzenlediği muhteşem bir gece ile tanıttı

Fuat Bahçeci Yeni Albümünü Muhteşem Bir Geceyle Tanıttı
 Albümde dikkati çeken ve en çok istek alan Zümrüt Gözlüm Bir Gülüşün Ömre bedel Artvinlim Vatana Sevdalıyız Şahit Çamlıca gibi birbirinden güzel eserlerini yoğun istek üzerine defalarca seslendirdi.

Artvinin sevilen ses sanatçısı ve sunucusu Hüsnüşen Yaşar’ın sunumuyla, Fuat Bahçeci’nin çıkardığı ‘Yüksek Dağların Çocuğu’ isimli albümünün tanıtım gecesinde çok sayıda sanatçı dostları, iş adamları ve sevenleri ile buluştu. Sevilen sanatçı Hakan Yeşilyurt’ta geceye katılanlar arasında idi. Yaptığı sahnesiyle ve söylediyi birbirinden güzel Hakan Yeşilyurt türküleri Eftelya, Bilesin Dilan gibi dillere marş olan türküleriyle herkesi büyüledi.

Uzun süreden beri çalışmalarını yaptığı albümü çıkartmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bahçeci, albümün yapımcılığını Başak Prodüksion’un yaptığını söyledi. 'Yüksek Dağların Çocuğu' isimli albümün şimdiden büyük bir kitleye ulaştığını söyleyen Fuat Bahçeci 'Albümümde her kesime hitap edecek şarkılarım var. Albüm tüm müzik marketlerde Esen shoplarda ve www.fuatbahceci.com internet sitesinde satışa sunulduğunu belirtti.

Muhteşem gecenin gerçekleştiği Salon Pembe köşk genel kordinatörü…Erdal Özçelik ise Bunca gece yapıldı böyle coşkulu düzeyli kaliteli kitlesi olan bir geceye rastlamadım Fuat Bahçecinin sanat adına bundan sonra yapacakları çalışmalarında hep yanında olacaklarını ifade etti.

Artvin’nin sevilen türk halk müziği sanatçısı Fuat Bahçeci yeni albümü ‘Yüksek Dağların Çocuğu' için tanıtım gecesi düzenledi. KRT TV Genel Müdürü Güven Arifoğlu, Yerel Haber Gazetesi Bölge Muhabiri Zeliha İlhan, Temiztaş Ltd.Şti. sahibi Sinan Temiz, Tepeköy Dernek Böşkanı Yalçın Acar ..Aydın Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Bilal Aydın KAÇKAR tv programcısı Recebiye Çataksezer NTK PRODİKSİYON Yönetim kurulu başkanı Nihat Tanrıkulu Ortadirek Tiyatrosu kurucusu ve tiyatrolar birliyi başkanı Osman Genç birçok kurum kuruluş ve yüzlerce katılımcı Fuat Bahçeci yi yalnız bırakmadı.

Sanatçılar Gecede yalnız bırakmayan sanatçı dostları , Osman Genc Hakan Yeşilyurt, Nihat Tanrıkulu, Mustafa Polat, Barbaros Çelikoğlu, Duygu Hacıosmanoglu, Recebiye Çataksezer Hatice Taştan, Nahit Akdemir, Erol Temel, Recai Yılmazer Avni Temiz, Murat Demir, Tekin Kilic, Avni Temiz

“Gelmek İçin Ayak Değil, Yürek Gerekiyormuş”

Çok güzel bir ortamda gerçekleşen albüm tanıtım gecesinde söylenen türkü ve çekilen halaylarla misafirler gecenin tadını doyasıya çıkardı. Bahçeci, gecede yaptığı konuşmada; müzik hayatımda beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime saygılarımı sunuyor, bu vesileyle çıkarmış olduğum albümümde de siz değerli dostlarımla sevinç ve heyecanımı paylaşmak istedim. Bu mutlu günümde sizlerle birlikte olmaktan onur duydum. Çok değerli şairlerimizden Osman Kaya boyun ve bacaklarından ameliyat olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadı 'demek ki gelmek için ayak değil, yürek gerekiyormuş' söylemi ile herkesi duygulandırdı. Sevgi ve saygılarımla herkesi iyi eğlenceler diliyorum” diyerek sahneyi sanatçı dostlarına bıraktı.

Nihat Tanrıkulu Fuat Bahçeci’ye destek olmak için cdlerini açık arttırma ile satışa sundu. Bölgemizin sevilen iş adamları ellerinden gelen tüm desteği sundular.


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.