Tarih: 01.01.0001 00:00 235

Yine Zarar Verdiler

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün özenli çalışması sonucu yer altına alınan konteynırlarından ikisi kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılarak kullanılmaz hala getirildi.

Yine Zarar Verdiler
 Çarmıklı Caddesinde bulunan çöp konteynırlarının yanıcı bir madde dökülerek yakıldığını belirten Akgün, “Yaz aylarında çevre kirliliğini gidermek, kokuları azaltmak ve daha estetik bir görüntüye sahip olması için yer altına aldığımız konteynırların ikisinin yakıldığını öğrendik. Yıllardır çocuk parkı, ağaç gibi yerleri yakanların nasıl bir psikoloji içinde olduklarını anlamak mümkün değil” dedi.


  Yapılan emeğe, çevreye saygısızlık olduğunu belirten Akgün, “Halka hizmet etmek, çevreyi güzelleştirmek ve doğayı korumak adına yapılan bu çalışmaları baltalamak için yapılan bu davranışı kınıyorum” diye konuştu. Yakılan konteynırların yerine hemen yenilerinin yerleştirildiğini belirten Akgün polis ve zabıtanın olayı araştırdığını belirterek, “Ne kadar sürerse sürsün olayın failleri bulunarak suçlular er geç cezalandırılacaktır” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.