Tarih: 01.01.0001 00:00 604

Kültürpark Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu peyzaj çalışması ile Kültürpark yepyeni bir görüntüye kavuşuyor.

Kültürpark Yeni Görünümüne Kavuşuyor
 Tarihi dokusuyla, birçok yörelerin lezzetlerinin tanıtıldığı ve en önemlisi Uluslararası Kültür ve Sanat festivalinin merkezi olan Kültürpark’ta peyzaj çalışmaları başlatan belediye ekipleri çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Temel olarak mevsimlik çiçeklerin dikilmesi ve İstanbul’un simgesi olan lale ekimiyle rengarenk bir görüntüye kavuşacak olan Kültürpark Büyükçekmece halkının uğrak yeri olmayı sürdürecek.

Kültürpark’ın Büyükçekmece ilçesinde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Birçok güzelliği bünyesinde barındıran Kültürpark tarihi Mimarsinan köprüsüyle, kervansarayı ile, yöre evleriyle vatandaşımızın uğrak yeridir. 1999 yılında yepyeni bir görüntüye kavuşturduğumuz ve tarihi dokusunu koruduğumuz park şimdi peyzaj düzenlemesiyle daha da renkli bir hala gelecek” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.