Tarih: 24.01.2013 20:38

Yapı sektörünün yeni yüzü: KIORODEC

Facebook Twitter Linked-in

 “KIORODEC inşaat sektörüne dekoratif dış cephe çözüm sistemleri sunmaktadır. Nitelikli, ekonomik ve estetik polistren dış cephe profili geliştirilmesi uzmanlık alanımızdır. Üst düzey yalıtım ve koruma özelliği olması sebebiyle yapılara artı değer katmaktadır” diyerek başladığı tanıtım konuşmasında İnşaat sektöründe yapıların yeni kimliği olacak firmayı  tanıtan Erbakış, sektördeki kaliteli ürün ve konumlarına da değindi.

 Erbakış; “Firmamız kendi geliştirmiş olduğu patentli KIORODEC ürünü ile inşaat sektörüne yepyeni bir çözüm sunmuştur. KIORODEC-PLUS yüksek kaliteli, uzun ömürlü, benzersiz dış cephe kaplama panelidir. KIORODEC-PLUS panellerin tamamında 4cm. genişliğinde, 28 densite yoğunlukta EPS köpük polistren kullanılmaktadır. EPS köpüğün üstüne en az 4mm. genişliğinde akrilik kaplama gelmektedir. Kaplamanın üstüne özel olarak geliştirmiş olduğumuz cephe koruyucusuyla pürüzsüz bir görüntü elde edilmektedir. KIORODEC-PLUS yüzeyi, astar veya boya yapılmaksızın zorlu iklim koşullarında garantili bir üründür”

“Özelliğimizi fark edeceksiniz”

“KIORODEC-PLUS farklı iklim koşullarına göre %50-%86 arasında ısı yalıtımı yaparak, yazın serin, kışın sıcak  bir ortam sağlamaktadır. Güçlü bir dış yüzey ve mukavamete sahip olan KIORODEC pürüzsüz, adeta mermer yüzeyli görüntüsü sayesinde son derece estetik bir görünüme sahiptir. Pürüzsüz mermerimsi görüntüsü nedeniyle farklı dekoratif boyalarla istenilen görüntü elde edilir. Sıvasız tuğla, ahşap, beton ve metal bulunan diğer dış cephe kaplaması ürünlerine göre oldukça ekonomiktir. KIORODEC-PLUS hafifliği, kolay taşınabilirliği, esnekliği ve panel kaplama modeli sayesinde kavisli yüzeylerde dahi hızlı ve kolay bir şekilde monte edilir. Bu da doğal olarak işçilik maliyetinin de düşmesine sebep olur”

“Müşteri memnuniyeti önemlidir”

“Dekoratif dış cephe kaplamaları ve sistemleri teknik kadromuz, AutoCAD ve 3D grafik animasyonlarla mimari hissiyata sahip modern tasarımlar yaparak, proje tasarımı aşamasında estetik çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini sürekli karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla tüm faaliyetlerimizde ‘her daim en iyisini vermek’ gayesi ile kalite yönetimimizin ve etkinliğin sürekli iyileştirilmesi, KIORODEC markamızın vazgeçilmez politikası olmuştur. KIORODEC’in misyonu, yenilikleri takip etmek ve dünya standartlarında, çevre dostu ürünler üretmek, çalışanlarının ve iş ortaklarının hayat standartlarının yükselmesine katkıda bulunmak, ihracatı yatırıma dönüştürerek istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır”

“Yenilikçi bir anlayışla çalışıyoruz”

“Dinamik ve yenilikçi anlayışımız ile ihtiyaçlara yönelik rakipsiz ürünleri müşteriye sunmayı hedefleyen firmamız; hızla değişen ve gelişen talepleri en doğru, en kısa sürede karşılamayı amaçlamaktadır. Kurumsal kalite ve hizmet anlayışımız; üretim noktasından başlayıp, nihai tüketicilerin memnuniyeti ile sonuçlanan eksen üzerinde odaklanmıştır. KIORODEC’in kalite yönetimini, üretim kalitesinden hizmet zamanlama koordinasyonuna kadar üretimin ve dağıtımın her aşamasında hissedersiniz. Yenilikleri takip ederek, dünya standartlarında çevre dostu üreten KIORODEC, çalışanlarının ve iş ortaklarının yaşam standartlarına katkı sağlamaktadır. İhracatını yatırıma dönüştürerek istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır'

“Ürün yelpazemiz hızla genişlemektedir”

Firma vizyonu hakkkında bilgiler veren Metin Karayazı  “ Rekabet avantajı  yaratarak, bilgi ile çalışan mutlu ve eğitimli insan gücü oluşturma stratejisini hayata geçiren müşteri odaklı hizmet anlayışımızla yaşamı kolaylaştırıcı, polistren’den mamül yenilikleri Türkiye’ye ve dünyaya taşımaktadır” diyerek bir Dünya markası olduklarının altını çizdi. Erbakış, “Tasarım ve Arge departmanıyla ürün yelpazesini genişletmekte, klasik modellerin yanı sıra modern, kullanışlı, hava şartlarına uyumlu, estetik ve yeni modelleri beğeninize sunmak için çalışmaktadır. KIORODEC üretimin her aşamasında en yüksek kaliteyi ve verimi sağlayabilmek için EPS üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Mimarların uygulamalarında aradığı dekoratif detaylara ve estetiğe sahiptir. Geliştirilmiş dekoratif yapı malzemelerimiz kullanım esnekliği, uygulama kolaylığı ve pratik montaj çözümleriyle teknik personelin işlerini kolaylaştırmaktadır. İş gücünüzü ve veriminizi arttırmaktadır”

“İç ve dış cephede kalitenin yeni adı”

“KIORODEC dış cephe yapı sistemleri yanında, iç cephe yapı sistemleri üretmeye de başlamıştır. KIORODEC üretimin her aşamasında en yüksek kaliteyi ve verimi sağlayabilmek için EPS üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. KIORODEC kalite yönetimini, üretim kalitesinden servis zamanı koordinasyonuna kadar üretimin her aşamasında hissedersiniz. KIORODEC’in misyonu, yenilikleri takip etmek ve dünya standartlarında, çevre dostu ürünler üretmek, çalışanlarının ve iş ortaklarının hayat standartlarının yükselmesine katkıda bulunmak, ihracatı yatırıma dönüştürerek istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır”

“Farkımızı hissedeceksiniz”

“Dinamik ve yenilikçi anlayışımız ile ihtiyaçlara yönelik rakipsiz ürünleri müşteriye sunmayı hedefleyen firmamız; hızla değişen ve gelişen talepleri en doğru, en kısa sürede karşılamayı amaçlamaktadır. Kurumsal kalite ve hizmet anlayışımız; üretim noktasından başlayıp, nihai tüketicilerin memnuniyeti ile sonuçlanan eksen üzerinde odaklanmıştır. KIORODEC’in kalite yönetimini, üretim kalitesinden hizmet zamanlama koordinasyonuna kadar üretimin ve dağıtımın her aşamasında hissedersiniz”

“İnsana ve yaşama değer katıyoruz”

“Yenilikleri takip ederek, dünya standartlarında çevre dostu üreten KIORODEC, çalışanlarının ve iş ortaklarının yaşam standartlarına katkı sağlamaktadır. İhracatını yatırıma dönüştürerek istihdamı arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.  Kurumsal Değerlerimiz; dürüst, yenilikçi, çevre dostu, güçlü, hızlı, kurumsal ve güvenilir olmak, en önemlisi insana değer katmaktır. Rekabet avantajı  yaratarak, bilgi ile çalışan mutlu ve eğitimli insan gücü oluşturma stratejisini hayata geçiren müşteri odaklı hizmet anlayışımızla yaşamı kolaylaştırıcı, polistren’den mamül yenilikleri Türkiye’ye ve dünyaya taşımaktadır. Tasarım ve Arge departmanıyla ürün yelpazesini genişletmekte, klasik modellerin yanı sıra modern, kullanışlı, hava şartlarına uyumlu, estetik ve yeni modelleri beğeninize sunmak için çalışmaktadır.  KIORODEC üretimin her aşamasında en yüksek kaliteyi ve verimi sağlayabilmek için EPS üretimini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir. Mimarların uygulamalarında aradığı dekoratif detaylara ve estetiğe sahiptir. Geliştirilmiş dekoratif yapı malzemelerimiz kullanım esnekliği, uygulama kolaylığı ve pratik montaj çözümleriyle teknik personelin işlerini kolaylaştırmaktadır. İş gücünüzü ve veriminizi arttırmaktadır” dedi.

Beylikdüzü Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —