Tarih: 01.01.0001 00:00 636

Tuncer Otomotivle güvence altındasınız

2010 yilindan bugüne profesyonel kadrosu ve araç filosuyla oto kurtarma alaninda faaliyet gösteren Tuncer Otomotiv öncelikli olarak müsteri memnuniyeti ilkesiyle Beylikdüzü ve bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Tuncer Otomotivle güvence altındasınız
Sektöründe öncü lider kurulus olma hedefiyle kurulan Tuncer Otomotiv, müsterilerine daha iyi hizmet sunma yolunda emin adimlarla ilerlemeye devam ediyor. Firma Hakkında açıklamalarda bulunan  Tuncer Otomotiv yönetim kurulu başkanı Bülent Tuncer, “Oto çekme ve kurtarma, vinç işleri, oto kiralama ve alım-satım, tırafik müşavirliği ve sigortacılık aracılık hizmetleri, Ek-1 ve turizm turları düzenleme konusunda işimize hassasiyet le önem veriyoruz. Amacımız ve başlıca ilkemiz, yerinde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetidir. Alanımızda başarılı firmaların başında gelen firmamız ile müşterilerimize işinde profesyonel personelimiz ile hizmet vermekteyiz” diyerek çalışma alanları hakkında bilgiler verdi. Adnan KAhveci Mahallesi. Ihlamur Caddesi Beylikdüzü kapalı pazarı karşısında bulunan firma merkezinde gazetemiz genel yayın yönetmenine çalışmalar hakkınd bilgiler veren Tuncer, “ Europ Assistance Marmara Honda, Üstün OTO, Çetaş Ford, Askale Otomotiv, Emek Otomotiv gibi firmalarya yapmış olduğumuz protokoller ile çalışma düzeyimizi ve kalitemizi daha ortaya koyuyoruz. Tarafımızdan sigortalanan araçlarınızın güvenliği bizim için önemli olup firmamızdan memnun olarak ayrılan her müşteride bizim iş garantimizdir” diyerek, müşterilerine kaliteli hizmet verdiklerinin altını çizdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.