Tarih: 01.01.0001 00:00 413

4’ncü Geleneksel Gençlik Cemi Gerçekleşti

Alevi Kültür Dernekleri Esenyurt Şubesi Örnek Cemevi Gençlik Komisyonu tarafından 4’ncü Geleneksel Gençlik Cemi gerçekleşti.

4’ncü Geleneksel Gençlik Cemi Gerçekleşti
 4.Geleneksel Gençlik Ceminde Erkan Çanakçı, Hüseyin Korkan Korkmaz, Cem Doğan, Uğur Küçük tarafından dinleti (deyişler) sunuldu. AKD (Alevi Kültür Dernekleri) Esenyurt Şubesi Örnek Cem evinde düzenlenen gençlik cemine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ da katılarak canların cemine ortak oldu.

Kadıoğlu Cem’e katıldı

Dinleti ardından Örnek Cemevi, gençlik Cem törenine geçildi. Cem Post Dedesi Ozan Uluçam’ın yönettiği Cem törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Örnek Cemevi Başkanı Hüseyin Çam, Cemevi Başkan Yardımcısı Sefer Dinç ve çok sayıda alevi vatandaş katıldı. Cem töreni sonrasında, kesilen kurban lokmasından yiyen Başkan Kadıoğlu  “birlik beraberliğimiz daim olsun, düzenlemiş olduğunuz Cem töreni hayırlı olsun. Ülkemizde birileri her zaman, insanlarımız arasına nifak sokmak istemiştir. Bu düşünce içinde olanlara prim vermemeliyiz. Bizler Ehlibeyt sevdalıları olarak sevgimizi ve birliğimizi diri tutmalıyız ” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.