Tarih: 02.02.2013 14:41

Beylikdüzü AK Parti'den Birlik Çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatının, yaklaşan Yerel Seçimler öncesi tüm siyasi partilerle dayanışma içinde seçim atmosferi oluşturulması adına düzenlediği ziyaretlerde, seçimlerde yaşanacak sürecin güzel bir rekabet havasında geçmesi ve ülkenin geleceği için herkesin birlik-beraberlik içerisinde olması gerektiği vurgulandı.

CHP heyetine ziyaret

İlk olarak CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Mülayim Demirtaş tarafından karşılandı. CHP Beylikdüzü yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ilçelerdeki siyasi partiler arasındaki ilişkilerin bir çok ilçeye örnek olduğunu ifade eden Av. İbrahim Bülbüllü, 'Karşılıklı nezaket ilişkilerimiz sürmeli. Partiler arası ilişkilerin ve dayanışmanın ilçemizin gelişimi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bizleri burada ağırladığınız için teşekkür ederim' dedi.

MHP heyetine ziyaret

CHP heyetinin ardından MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, MHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Erdoğdu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden İlçe Teşkilatı burada da birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gerçekleşen ziyarette duygularını dile getiren AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı,  'Ayrı partilerden olsak da hepimiz ilçemizin çıkarları için buradayız bu anlamda her zaman karşılıklı bilgi alışverişinde bulunacağız' sözleri ile kendilerini karşılayan MHP heyetine teşekkürlerini sundu.

Saadet Partisi heyetine ziyaret

CHP ve MHP partisi ziyaretlerinin ardından son olarak Saadet Partisine ziyarette bulunan İlçe Teşkilatı  burada Saadet Partisi İlçe Başkanı Alparslan Öz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, kardeşlik duygusunun önemine değinerek 'Ülkemizin sorunları ve değerleri noktasında kardeşliğin ve dayanışmanın bizlere getireceği güzellikleri beraber yaşayacağımıza inanıyorum. Ayrıca misafirperverliğinizden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —