Tarih: 02.02.2013 14:56

Balık Pazarı AB Fonlarında Tanıtıldı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye-AB Sivil Toplum Diyaloğu Projesi Hibe Programları’nın tanıtımının gerçekleştirildiği toplantıda Küçükçekmece Belediyesi ‘Küçükçekmece Perakende Balık Pazarında AB Standartlarının Uygulanması Projesi’yle yer aldı. Toplantının ev sahipliğini AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış yaptı.


 


İYİ UYGULAMALAR SERGİLENDİ
Toplantıda, AB’den hibe alan kurumlar iyi uygulama örnekleri arasında yer alan projelerini kurulan stantlarda tanıttı. AB Bakanı Egemen Bağış, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programda Küçükçekmece Belediyesi’nin ‘Küçükçekmece Perakende Balık Pazarında AB Standartlarının Uygulanması Projesi’ni iyi uygulamalar kategorisinde örnek gösterdi. Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü personelleri de Avrupa Birliği hibe destekli Balık Pazarı projesini kurdukları stantta katılımcılara ayrıntılarıyla anlattı.


 


FARKLI KÖKEN VE GÖRÜŞLER ZENGİNLİĞİMİZ
Bakan Egemen Bağış, programdaki konuşmasına Nedim'in ''Bu şehr-i İstanbul ki bi-misl ü bahadır. Bir sengine yekpare acem mülkü fedadır'' dizesiyle başladı. Salonda farklı inanç, etnik köken ve siyasi görüşleri benimseyen kişilerin olduğunu söyleyen Bakan Bağış, bunların birer zenginlik olduğunu ve bu zenginliğin Türkiye'yi daha farklı noktalara taşıyacak bir güç olduğunu kaydetti. Bağış, ''İktidarıyla, muhalefetiyle, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle, Kürt, Çerkes, Laz, Türk, Boşnak, Zaza, Alevi, Sünni, Ermeni, Rum, Süryanisiyle gerçekten bu ülkede birlikte ortak ter dökerek, çabalayarak çok daha fazlasını başarabileceğimizi AB sürecinde gördük'' diye konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —