Tarih: 01.01.0001 00:00 216

Anneler ve çocuklar öğreniyor

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Grubu üyelerine ve velilerine Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğiyle ahşap boyama dersi veriliyor.

Anneler ve çocuklar öğreniyor
 Çocukların okulda olduğu saatlerde geçici engelli evinde ders alan veliler psikolojik olarak rahatladıklarını ve birkaç saatte olsa gündelik stresten uzaklaştıklarını belirttiler.

Aile gibi olduklarını belirten engelli aileleri önümüzdeki dönem yaptıkları ürünlerle bir kermes yaparak kendilerine bütçe oluşturabileceklerini aktararak, “Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün’ün ve eşi Hatice Akgün’ün bize çok büyük destekleri ve emekleri var. Her fırsatta bizimle bir arada olup, bizi her türlü konuda destekliyorlar. Çocuklarımız başkanımızı örnek alıyor. Bize yaptığı katkılardan dolayı Belediye Başkanımıza ve eşi Hatice Hanım’a çok teşekkür ediyoruz ”dediler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.