GÜNCEL 7.02.2013 19:30:00 328 0

Erdoğan, müjdeyi verdi

Başbakan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı tarafından 486 ambulansın hizmete alınması dolayısıyla Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende yaptığı konuşmada sağlık

Erdoğan, müjdeyi verdi
 İlçede bulunan Faith Sultan Mehmet Camiinde Cuma namazını kılan ve ardından incelemelerde bulunmak üzere Beylikdüzü Belediyesine geçen Erdoğan beraberinde bulunan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Milletvekilleri Harun Karaca ve Hakan Şükür ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle belediyeyi ziyaret etti.

                Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Başbakan Erdoğan’a Belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi. Başbakan Erdoğan da Başkan Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi. Başbakan Erdoğan’ın Beylikdüzü Belediyesi ziyaretine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile teşkilat mensupları da katıldı.

Başbakan Erdoğan, müjdeyi verdi.

Başbakan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı tarafından 486 ambulansın hizmete alınması dolayısıyla Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği törende yaptığı konuşmada sağlık alanında yapılan yatırımları anlatan Başbakan Erdoğan, Beylikdüzü’ne yapılacak 300 yatak kapasiteli Araştırma ve Eğitim Hastanesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Erdoğan Beylikdüzü’ne yapılacak hastane ile ilgili olarak, “Hastanenin arazisi ile ilgili bazı sorunlar yaşandı, ancak bunlar çözüldü. Şimdi ihale aşamasında ve TOKİ tarafından en kısa sürede Beylikdüzü’nde bir Devlet Hastanesi yapılacak. Beylikdüzü ve çevre ilçelerdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Sağlık alanında Türkiye’nin çağ atladığını dile getiren Başbakan Erdoğan, “Bir ambulansa üç kişi bindirildiğimiz günleri biliriz. Helikopter ambulans hiç yoktu. Şimdi ise jet ambulanslarımız dahi var” dedi.

                Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve selefi Recep Akdağ’ın da konuşma yaptığı programa, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Harun Karaca ve Hakan Şükür, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu,  Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü,  Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile teşkilat mensupları da katıldı. Başbakan Erdoğan ve heyeti kurdeleyi keserek 486 ambulansı hizmete soktu. Törende ayrıca Sarıyer ve Ankara’da da canlı bağlantılarla açılışlar yapıldı.

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.