Tarih: 09.02.2013 12:06

Spor Alanları Tamamlanıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Yapılan spor sahalarının Türkiye Futbol Federasyonu’nun standartlarına uygun olarak yapıldığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,

çalışmaların devam edeceğini belirtti.

 

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yenileme ve tesis yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan 19 Mayıs Mahallesi’ndeki Büyükçekmece Atatürk Stadyumunun tribününü 20.000 kişilik kapasiteye çıkaracaklarını anlatan Başkan Akgün,  vatandaşların sporlarını yapabilmesi için tesisi günlük ferdi sporların yapılabileceği ortamı sağlayacaklarını vurguladı. Başkan Akgün; “ Büyükçekmece halkının sportif etkinliklere daha fazla yönelebilmesi için sosyal belediyeciliği kendine ilke edinen Büyükçekmece Belediyesi mahallelerdeki spor alanlarının yapımını tamamladık. Bunun yanı sıra ferdi sporların bir arada gerçekleştirilebileceği Atatürk Spor kompleksimizi günün rahatlıkla 18 saati kullanılabilecek şekilde hazır hale getirmeğe çalışıyoruz” dedi.


Büyükçekmece genelindeki spor sahalarının tamamlanmasıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin daha rahat spor yapma imkanına kavuşacağını ifade eden Başkan Akgün, tamamlanan tesislerde her ayrıntı düşünülüp prosedüre uygun olarak gerçekleştirildiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —