Tarih: 01.01.0001 00:00 399

Bozdağ, Belediye Meclisine Katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ,Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliğindeki Uluslararası Kabartmalı Kuranı Kerim Konferansı ardından temaslarına, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığında devam ederek partililer ile bir araya geldi.

Bozdağ, Belediye Meclisine Katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı ile yaptığı toplantıda, gündeme dair konulardan bahsederek, partililerin sorularını yanıtladı. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’in Esenyurt ’un gelişimi ve parti çalışmaları hakkında Bekir Bozdağ’a bilgi verdi. Şenay Değer ardından söz alan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ,  yeni anayasa, terör konusu ve başkanlık sistemi konusunda yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bozdağ “ Büyük millet meclisinin örneğidir”

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasındaBaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ temaslarına Esenyurt Belediyesinde devam etti. Bozdağ ve beraberindeki heyet Esenyurt Belediyesi olağan meclis toplantısına katılarak meclis üyelerine çalışmalarında başarı diledi. Bozdağ, “ Belediye meclisleri belediye başkanlarının en önemli karar organlarından bir tanesidir. Çok önemli bir görev ifa ederek, İstanbul’un en güzide ilçelerinden biri olan Esenyurt’u daha iyi noktalara taşımak için büyük gayret içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.Bu meclis toplantıları bizim gerçekleştirdiğimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yerelde örneği olan bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Belediye meclislerinde yaptığınız istişareler ile hizmet ettiğiniz ilçenin çok daha iyi olması konusunda çok fonksiyonel olduğuna inanıyorum.Çalışmalarınızın ve gayretlerinizin hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum.” dedi.

Meclis toplantısına ziyareti ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Esenyurt ‘ta yapılan çalışmalar hakkında Başkan Kadıoğlu’ndan bilgi aldı. Başkanlık anı defterine notlarını yazan Bekir Bozdağ meclis üyeleri ile çekilen hatıra fotoğrafı Esenyurt temaslarını sonlandırdı. 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.