Tarih: 12.02.2013 15:12

Geç Oldu Ama İyi Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 Geçici olarak Esenyurt Nemci Kadıoğlu Stadında maçlarına devam eden Tepeciksporlu futbolcular evlerine dönmek için gün sayıyor.

Büyükçekmece Tepecikspor Onursal Başkanı Temel Eyüboğlu; “Yapılan çalışmalar sonrasında Büyükçekmece Tepecik Stadı Türkiye’de örnek gösterilecek statların başında yer alacak. Çalışmalar uzun sürdü ama buna değdi. Emeği geçen başta Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum dedi.”

FİFA Yetkililerinin onayını aldıktan sonra sahanın döşeme işleminin başlandığını belirten Eyüboğlu; “ Daha sonraki aşamada kale direkleri, yedek kulübeleri, korner bayrak direkleri, sahanın etrafında bulunan sulama işlemleri ve havuzları tamamlandıktan sonra sahamıza kavuşacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Akgün hep yanımızdaydı…

Çalışmalar sürecince hep yanlarında olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür eden Eyüboğlu, sahanın yenilenmesinde büyük katkılar sunan Başkan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece Tepecik Stadı, Büyükçekmece Belediyesinin sayesinde İstanbul’un en iyi sahalarından birisi olacak. Yine, saha zemininin yenilenmesi ve tesislerin onarımında Büyükçekmece Tepecikspor’a büyük destek veren Başkan Akgün’e ve ekibine Tepecikspor camiası adına teşekkür ediyorum.”

Eyüboğlu; “Tepecik Stadı Başkan Akgün’ün sayesinde Türkiye’de örnek gösterilecek statların başında yer alacak. FİFA Onaylı Star 2 Belgeli sahanın ilkini Tepecik Stadına yaptıkları için örnek gösterebilecek. Tecrübeli kadroyla hazırladığımız bu çalışmalar sonucu Tepecik Stadında oynanacak olan müsabakalarda sporcuların büyük keyif alacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Desteğimiz Sürecek…

Büyükçekmece Tepecikspor’a yakışır bir stat olacağını söyleyen Başkan Akgün;” Büyükçekmece’nin gururu Büyükçekmece Tepecikspor, bu sahada büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Futbolda bölgemizi en iyi şekilde temsil eden Büyükçekmece Tepecikspor’a desteğimiz her zaman sürecek” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —