Tarih: 01.01.0001 00:00 623

Aşkın En Güzel Hali Perlavista’da

Perlavista Alışveriş Merkezi özel etkinlikleriyle 12, 13 ve 14 Şubat’ta sadece çiftleri değil büyük, küçük tüm ziyaretçilerini aşkın en güzel haline davet ediyor.

Aşkın En Güzel Hali Perlavista’da
 Trio müzik grubunun romantik şarkıları eşliğinde beyaz meleklere bürünmüş Perlavista kızları gün boyu çiftlere kırmızı gül dağıtacak. Ayrıca sevgililer gününe özel dans workshopları ile hem katılımcılar hem izleyenler hoş vakit geçirecekler.

Beykent’te bulunan Perlavista Alışveriş Merkezieski İstanbul’un tarihsel zenginliğini simgeleyen Pera’yı anımsatıyor hem de sanat alanında yeniden doğuşa sahne olan Rönesans Avrupa’sından izler taşıyor. Fransa’da bir gazete bayisinin önündeymiş hissini uyandırankioskları, Floransa’da bir sokakta dinleniyormuş izlenimi yaratan bankları, paket taş caddeleri, havuzlu meydanları, art nouveau tavan süslemeleri, sokaklarını çevreleyen ağaçları ve göz kamaştırıcı tasarımıyla dikkati çeken Perla Vista;lüksün yeni adresi.

 

Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış göz alıcı dekorasyonu ve üç gün boyu sürecek keyifli etkinlikleri kaçırmayın.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.