Tarih: 19.02.2013 10:43

Shalke 04 Kulüp Başkanı Gerhard Rehberg’ den devlere destek

Facebook Twitter Linked-in

 Mimarsinan Koleji Arena spor salonunda gerçekleşen karşılaşmada Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Shalke 04 Kulüp Başkanı Gerhar Rehberg  Büyükçekmece’nin devlerine destek için tribünde yerlerini aldı…

Çekişmeli geçen karşılaşmada birinci periyodu 19-17 önde kapatan Büyükçekmece ikinci periyot da istediği sonucu alamayarak 14-22 yaparak ilk devre arasını 33-39 mağlup tamamladı.

 

İkinci devrenin başlamasıyla oyuna hakim olan devler farkı kapatarak üçüncü periyodu farkla 30-13 dördüncü periyodu 19-15 alarak karşılaşmayı 82-67 tamamlamayı başardı.

 

Alınan sonuç karşısında basketbolcuları tek tek tebrik eden Başkan Akgün ve Gerhar Rehberg  devlerin başarılarının devamını diledi.

 

Büyük bir keyif alarak karşılaşmayı seyrettiklerini belirten Başkan Akgün; “Shalke 04 Kulüp Başkanı Gerhar Rehberg  ile berber seyrettiğimiz karşılaşmadan büyük bir keyif aldık. Shalke 04 kulübünün 2. ligde oynayan bir basketbol takı var. Seyretmiş olduğumuz karşılaşmadan sonra hem benim hem de Gerhar Rehberg  değerlendirmesi bu takımın Büyükçekmece’yi 2. ligde de temsil edeceğidir. Bugüne kadar yenilgisiz olarak 3. ligde oynayan takımımız çok iyi bir takım olduğunu bir kez daha ispatladı” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —