Tarih: 01.01.0001 00:00 242

CHP'li Belediye Başkanları Ankara'da buluştu

CHP’li Belediye Başkanları toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Ankara Sheraton Oteli’nde başladı.

CHP
 2 gün sürecek olan toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önlerinde seçimlerin olduğunu, her siyasal partinin hazırlandığı gibi kendilerinin de seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Her siyasal partinin temel amacının yerel seçimlerde başarı elde etmek olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Başarının yolu çalışmaktan geçiyor. Bizlerde bulunduğumuz kentlerde, ilçelerde, beldelerde başarılı bir belediye başkanlığı örneği sunuyoruz. Eksikliklerimiz olabilir. Ama eksikliklerimizi giderme konusunda da çabalarımızı samimi olarak sürdürüyoruz. ‘Yerel Seçimler Hedef 2014’ toplantımızın adını böyle koyduk. Ama bu ilk kez burada konan bir isim değil. 2012’de ilk toplantımızı İstanbul’da yaptık, ilk stratejimizi ortaya koyduk. Daha sonra bir toplantı daha yaptık. Orada da stratejimizi biraz daha geliştirdik. Şimdi buradaki toplantıda diğer iki toplantıda elde ettiğimiz verileri, bulguları değerlendireceğiz ve 2014 seçimlerine daha sağlıklı bir yapıyla yol almaya çaba göstereceğiz” dedi.


Toplantıya katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, toplantının çok olumlu geçtiğini belirtti. Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Akgün, “Türkiye genelindeki tüm CHP’li Belediyeler olarak bir araya gelip, yerel seçimler konusunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile bilgi alışverişinde bulunduk.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.