Tarih: 19.02.2013 14:10

Medıa Markt 24. Mağazası ile Türkiye'de 150.000 Metrekareyi Aştı

Facebook Twitter Linked-in

 Sevgililer günü hediyesini almayanlar da Media Markt’a koştu

Teknoloji severlerin yoğun ilgi gösterdikleri Media Markt Bostancı mağazası açılışında, binlerce İstanbullu, açılışa özel inanılmaz fiyatlar için uzun kuyruklar oluşturdu. Sevgililer gününe denk gelen açılışa çiftler de yoğun ilgi gösterdi. Hediye almayı son ana bırakan ve sevgilisine son teknolojiyi en uygun fiyata almayı tercih eden çiftler de Media Markt’a akın etti.

 

Açılışa özel kampanyası ile dünya markalarını çok özel fiyatlarla sunan 2.500 metrekare alana yayılı Media Markt Bostancı mağazasında, cep telefonu, diz üstü bilgisayar, küçük ev aletleri ve LED TV en çok ilgi gören ürün grupları oldu.

 

 

Media Markt Hakkında:

1979 yılında ilk mağazasını Almanya’nın Münih kentinde açan Media Markt, sırasıyla Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Yunanistan, İsveç, Rusya ve Türkiye’deki mağazalarıyla teknoloji severlerle buluştu. Media Markt, son olarak da Çin’de açtığı mağazası ile bulunduğu ülke sayısını 15’e yükseltti. 16 ülkede 900’u aşkın mağazası ve 60.000’den fazla çalışan sayısı ile Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi konumunda bulunan Media Saturn Holding’in bünyesinde yer alan Media Markt, Saturn ile kardeş kuruluştur. Media Markt, Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtı. Media Markt, 9 adeti İstanbul’da olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kayseri, Mersin ve Konya’da bulunan toplam 24 mağazası ile hizmet vermektedir.

www.mediamarkt.com.tr                                                           Çağrı Merkez: 0850 222 1 500




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —