Tarih: 01.01.0001 00:00 405

Akülü Tekerlekli Sandalye Sevinci

Beylikdüzü Belediyesi ve Doğa Koleji işbirliği ile “İyilik Yap” projesi kapsamında Şükrü Muhammed Akbaş isimli engelli gence akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Akülü Tekerlekli Sandalye Sevinci
 Beylikdüzü Belediyesi anlamlı bir işbirliğine imza attı. Belediyenin Doğa Koleji ile birlikte yürüttüğü “İyilik Yap” projesinin çalışmaları doğrultusunda belirlenen ve Kavaklı Mahallesi’nde yaşayan 19 yaşındaki Şükrü Muhammed Akbaş isimli gence, akülü tekerlekli sandalye verildi. Bedensel engelli Akbaş 'a belediye ekipleri ve Doğa Koleji öğrencileri ile öğretmenleri tarafından hediye edilen akülü tekerlekli sandalye, büyük bir sevincin yaşanmasına neden oldu. Öğrenciler ise sandalyenin kullanımı hakkında Akbaş ve ailesine bilgi verdi.

 

“Artık İstediğim Her Yeri Gezebilirim”
Akülü tekerlekli sandalyeye binen Şükrü Muhammed Akbaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkürlerini iletti. Yaklaşık bir seneden beri akülü sandalye istediğini belirten Akbaş, Beylikdüzü Belediyesi ve Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenlerine hediye için teşekkür ederek, “Artık rahatlıkla ve büyük bir mutlulukla her yeri gezebileceğim” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.