Tarih: 06.03.2013 16:30

Öğrencilere ücretsiz ek ders imkanı

Facebook Twitter Linked-in

 İncirtepeKültür Merkezinde ücretsiz olarak 942 öğrencinin, 9 kursiyer eşliğinde İngilizce, Bilgisayar, Resim, Arapça, Bağlama kurslarının yanı sıra, derslerinde daha başarılı olabilmeleri için Matematik, Fen Teknolojileri ve Sosyal Bilgiler dersleri etüt programları kapsamında öğrencilere sene boyunca eğitim verildi..

Ayaz “ Esenyurt’ta çocuklar ve aileleri çok şanslı”

Etüt programına katılan öğrencilerin ödül töreninde, Eğitimci-Yazar Reşat Ayaz’ın Aile İçi iletişim adlı sunumu programa katılan aileler tarafından beğeni topladı. Eğitimci Yazar Reşat Ayaz “ Esenyurt Belediyesini ve Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, eğitime ve eğitimciye vermiş olduğu büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyorum ”dedi.  Ayaz “Esenyurt ’ta yaşayan çocuklar ve ebeveynler çok şanslılar çünkü çocuklara, aileye, sevgiye, birlik ve beraberliğe önem veren bir belediye başkanına sahiptirler. Bizim aile içi en büyük sıkıntımız sevgi ve güvensizlik durumudur. Çocuk ve veli arasında sevgisizlik ve güvensizlik olmadığı takdirde aile her konuda daha başarılı olur “dedi.

Kadıoğlu “ Modern bir şehir haline getirdik”

Esenyurt Belediyesi İncirtepe Kültür Merkezinde düzenlenenprogramda konuşma yapan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Esenyurt ’taçocuklarımızın başarılı bir eğitim almaları için birçokprojeyi hayata geçirerek eğitim ve öğretimde desteklerimiz devam ediyor ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt ’un hızla göç alması ve nüfusun artması ileöğrenci sayımız 115 bine ulaşmıştır. Esenyurt 553 bin nüfusu ile şu anda Türkiye’nin 15’nci büyük ilçesi ve İstanbul’un 6’ncı ilçesi konumundayız. Esenyurt’u devasa bir köyden, yaptığımız hizmetler ile modern bir şehir haline getirdik. Burada gençlerimizin ve çocuklarımızın önünde büyük bir zaman var. Bizde istiyoruz ki çocuklarımız modern bir şehirde yetişerek, eğitim ve sosyal yaşamda her türlü hizmeti alarak ülkesine ve milletine faydalı insanlar olsunlar” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —